diumenge, 5 d’octubre del 2008

GOLEJEN EN EL SEGON TEMPS


En aquest llançament de falta, Javi Márquez obre el marcador.

El penal, molt protestat pels visitants. El partit ja estava decidit.

Luismi, llença el penal per la dreta, enganyant al meta.



RCD ESPANYOL B: 4 -MIAPUESTA VILAJUÏGA: 1

Més complicat del que sembla
Per que el conjunt de Josep Clotet no va sentenciar fins avançada la segona part un encontre en el que els blanc i blaus tot i col·locar-se per davant en el marcador en el primer temps, el seu joc no va ser gens bo, i els minuts anaven passant força ensopits i amb la por altre vegada que en qualsevol jugada l’equip rival aconseguís empatar.

Els primers minuts van ser molt poc vistosos, sense profunditat; Clotet ha alineat a tres centrals en l’equip. La primera jugada amb cara i ull va ser una passada en profunditat de Javi Márquez a la que Bazan es va avançar llençant-se als peus de Luismi quan ja estava prest per rematar.

La primera ocasió de seriós perill
Va tenir lloc amb una centrada per l’esquerra de Didac Vila, (ahir titular en detriment de Cantero), i una rematada de Matamala que entrava amb força al remat, estavellant-se la pilota al pal dret de la porteria visitant.

Era el primer avís dels espanyolistes: A la segona ocasió, la pilota acabaria dins la porteria de Bazán.
Era el minut trenta quatre del primer temps, quan un llançament de Javi Márquez (marca de la casa) s’endinsa al mateix escaire (dret) de la porteria del Vilajuïga que fins llavors s’havia defensat sense gaires sobresalts.

Pogué ampliar l’avantatge l’Espanyol B, amb una penetració de Guillem Creus per l’esquerra, que deixa enrera a Mabil, i xuta ja amb menys angle del desitjat al pal dret de nou, aquest cop per la part de fora de la fusta.

L’única ocasió dels visitants ha estat una arrancada de Bassols que ha cedit a Enzo, però el davanter visitant ha xutat molt fluix donant opció a Isaac que ha aturat sense problemes.

En el segon temps, en cinc minuts, l’Espanyol B sentència
Coira i Javi López han entrat en el segon temps. L’Espanyol B ha sortit fort; al primer minut de la represa, Luismi ja ho ha provat amb un bon dispar que ha rebutjat a còrner el meta visitant. El propi Luismi li roba la cartera en jugada posterior al porter, però no pot sortir en condicions del regat i no xuta bé, quan la porteria era buida.

S’ha reclamat penal per una caiguda dins l’àrea d’un davanter espanyolista en el minut 63.

Malgrat l’ocasió del Vilajuïga , ha estat l’Espanyol B qui ha perforat la porta rival, amb una passada en profunditat per l’esquerra que ha controlat perfectament Didac Vila incorporat a l’atac, i ha rematat superant al porter visitant.

Tan sols uns minuts després, ha estat una internada de Guillem Creus, que el col·legiat ha indicat el punt de penal, agafant Luismi la responsabilitat de llençar-lo quan Canario anava a fer-ho, i no fallant executant-lo enganyant al porter que s’ha llençat a la dreta.

El quart gol ha estat a càrrec del màxim golejador de l’equip, Luismi, qui s’ha girat i ha llençat creuat i ras, superant a Bazán per l’esquerra.

El gol dels visitants ha estat pura anècdota, i ha arribat pràcticament a l’afegit, amb un llançament de falta on tant la defensa i Isaac no han estat gaire afortunats, empassant-se l’esfèrica.

Tres punts necessaris del conjunt de Clotet, que consolidaran al filial blanc i blau dins els llocs capdavanters de la categoria.


Fixta Tècnica:
RCD Espanyol B: Isaac, Brachi, Didac Vila, Guille Savall, Yayo, víctor Ruiz, Luismi, Canario, Matamala, Javi Márquez i Guillem Creus.
Substitucions: Coira i Javi López en el lloc de Brachi i Matamala, respectivament, al m. 46; David López per Víctor, m. 73.

Miapuesta Vilajuïga: Bazan, Dani, Mabil, Jose, Zou, Txiqui, Enzo, Bassols, Casanova, Víctor, Miki.
Substitucions: Edgar per Dani, m. 46; Joaquín per Enzo, m. 54; Vilarodà per Miki, m. 74

Àrbitre: Oliver Castaño Coso, del col·legi de Tarragona. Targetes grogues a Matamala, Víctor Ruiz, Didac, Luismi per part espanyolista i a Enzo, Mabil, Casanova i Joaquín per part empordanesa.


Gols: 1-0: Javi Márquez, m. 34; 2-0: Didac Vila, 69; 3-0: Luismi, (pen.), m. 71; 4-0: Luismi, m. 74; 4-1: Joaquín, m. 90

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Els consellers Ramon Condal, Josep Maria Borrell entre altres personalitats presenciaren l’encontre en la llotja.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS/QUES:
ESPEREM QUE L'ESPANYOL B CONTINUI JUGANT COM AHIR A LA 2 PART, NO DONANT EL PARTIT MAI PER FINALITZAT I JUGANT AIXÍ DE BÉ, ACONSEGUINT UNA GRAN MERESCUDA VICTÒRIA.
SALUTACIONS.JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M