dissabte, 4 d’octubre del 2008

PENDENTS DE NICO PAREJA...

Aquest diumenge a les 21:00 hores a les ordres de Pérez Burrull (altre més de la col•lecció) l’Espanyol intentarà refer-se del cop rebut dissabte passat, en un espectacle vergonyós del que ENCARA NINGÚ HA ASSUMIT RESPONSABILITATS DIMITINT, i intentarà plantar cara al vigent campió de Lliga a Chamartín, amb les dificultats pròpies d’una difícil tasca com aquesta.

Preocupa l’estat de forma de Nico Pareja, tot i que s’espera pugui tornar a liderar la defensa espanyolista, i s’espera també amb impaciència la tornada de Ivan de la Peña com a principal referent de la zona creativa espanyolista vist i comprovat el dèficit existent en aquestes exigències.


L’Espanyol B, amb la baixa de Ivan Diaz una setmana més, que s’ha afegeix en el centre del camp a les de llarga durada (Juanjo, Alex i Baena), ha de posar fi a la ratxa de tres empats, derrotant al Miapuesta Vilajuïga, tot esperant una punxada de Hospitalet, Santboià i Blanes, per pogué estar dalt del tot altre vegada.

Destaca el matx del Femení a Madrid, amb la baixa de Chola, un cop hagin tornat de Zamora les internacionals d’ambdós conjunts després d’empatar Espanya a dos gols amb Inglaterra, no obtenint de manera directa la classificació pel Europeu 2009, i quedant tot pendent de la fase de repesca. Marta Torrejón, Veronica Boquete (que marcar el primer gol d’Espanya) i Adriana Martín van jugar l’encontre complert mentre que Silvia Meseguer tan sols es va perdre els quatre darrers minuts al ser substituïda. Per part del Rayo, Vesga, Melisa, Vanesa Gimbert van disputar tots els minuts, mentre que Vanesa Bermúdez va ser canviada als setanta, i Ana Romero “Willy” sortir a la segona part (57’). Alexandra no va jugar.


Destacar el debut a la competició de Bàsquet Femení, a la “Liga Femenina”, on Olesa – Espanyol després de conquerir la Copa de Catalunya brillantment, té la primera prova de foc al enfrontar-se (igual que la temporada passada, jo no se com surten aquests calendaris sempre “repes”) a San José de Lleó. Un partit molt complicat per començar. Ahir obriren el foc de la competició H. Irún que derrotar al Celta a domicili (65-71). El rival de les olesanes, el San José va perdre aquesta setmana la Supercopa d’Espanya davant el tot poderós i candidat número un a fers-e amb el títol de lliga, Ros Casares per 72-50.


En quant al futbol base, sortides del Juvenil “A”, a Girona en busca de la primera victòria a domicili, del Juvenil “B” al Narcís Sala davant un conjunt ex de Divisió d’Honor, la UE Sant Andreu (abans Ferran Martorell), del Cadet “A” a Terrassa davant el club fusionat Jàbac i Terrassa, i del Infantil “A” a Premià de Dalt per veure’s les cares amb la Fundació Sánchez Llibre.

A Sadrià, la jornada comença amb l’encontre del Cadet “B” davant el CD Sant Gabriel (derbi interessant de Sant Adrià del Besós), en el que l’Espanyol voldrà refer-se de la derrota a Santa Coloma de la jornada passada, a les 14:30 l’Aleví “A” que va començar de manera abassegadora a L’Hospitalet, rebrà a la UE Lleida, i a les 16:00 l’Infantil “B” que també va començar bé el campionat, rebrà al Granollers. Completarà la jornada al marge de l’encontre del filial, el debut del Benjamí C davant la Penya Barcelonista Anguera a les 15:30 al camp de Futbol 7.

Pel que respecta al futbol femení, al marge del Rayo-Espanyol, donarà de si aquest cap de setmana, un enfrontament Espanyol B – Europa a Primera Nacional, on les de Titi Camúñez buscaran el primer triomf després d’un començament titubejant, (Diumenge a les 10.00), i l’Espanyol Femení C – CD Polvoritense La Marina, avui dissabte a les 18:00 al camp tercer. La base femenina seguirà disputant amistosos per posar-se a punt per la competició oficial.

I diumenge, la final del Torneig Nostra Catalunya d’emigrants entre Paraguai i Uruguai a les dotze del migdia. I per qui no vulgui futbol femení o d’emigrants, pot pujar a Montserrat amb els Quixots. I per cloure la jornada, el Real Madrid – Espanyol (Canal +) que ens referit al començament d’aquesta crònica.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M