dilluns, 29 de setembre del 2008

PRIMER TRIOMF DEL RCDE INFANTIL

RCDE INFANTIL "A" : 3 - CLUB MERCANTIL: 1

Gols paraguaians

El RCD Espanyol va començar amb un triomf potser sense brillantor, però amb tota justícia, davant el Club Mercantil per 3-1 després d’avançar-se en els primers onze minuts amb dos gols.

Al minut cinc, una bona jugada de l’atac perico ha acabat amb una centrada per banda esquerra de Fredy, i el remat a l’escaire de Hernán Moisés.

L’Espanyol buscava sentenciar el matx, i primer amb un xut de Sergio que ha refusat el porter visitant, i després una gran jugada de Chus, amb dos retalls, però que Fredy no ha rematat bé.

El segon ha arribat al minut onze, després que una jugada de Hernán, que ha penetrat fins línia de fons per la lateral dreta de l’àrea i la seva passada de la mort ha esta aprofitada per Pedro a plaer per fer el segon.

Només un minut i mig ha trigat a retallar diferències en el marcador els sabadellencs, quan han executat una pena màxima assenyalada pel col•legiat.

Els espanyolistes han continuat tenint ocasions, tot i que el ritme del joc ha anat de més a menys fins el final del primer temps. Fredi després de dos retalls ha xutat i ha blocat el porter. Una altre ocasió ha gaudit l’Espanyol quan una internada de Pedro, amb passada de la mort a Chus, però el excel•lent mitja punta canari no ha pogut rematar be i el seu xut ha sortit fluix i desviat.

En el segon temps de nou Chus, ha posat a prova la seguretat del porter visitant amb un xut que ha aturat el porter.

Pedro ha aconseguit el tercer i definitiu gol d’un precís xut. Posteriorment, una pilota rematada a boca de canó ha acabat al travesser de la porteria del Mercantil, i en altre jugada Gerard Llatjós, tot sol, no ha encertat amb la porteria després d’una excel•lent jugada de Pedro que s’ha desfet de fins a tres adversaris posant-li el gol en les botes del ex davanter del Junior de Sant Cugat.

De nou Gerard, ha gaudit d’una bona ocasió al rematar una pilota que d’anar més baixa hagués complicat i molt al meta sabadellenc.

RCD Espanyol: Albert, Germán, Adrián, Sergi Coll, Lucas del Campo, Sergio, Chus, Hernán, Pedro, Robert, Fredy.
També han jugat, Bruno, Sergi, Iu Ranera, Rafa Espinosa, Gerard Llatjós.

Gols: 1-0: Hernan; 2-0: Pedro; 2-1 (pen.); 3-1: Pedro.

Incidències: Primer encontre de lliga de la Divisió d’Honor Infantil, disputat la tarda de dissabte. Ciutat Esportiva de Sadrià. Tarda calorosa.