dijous, 2 d’octubre del 2008

I ALS JUGADORS QUE VAN FER
APOLOGIA DE LA VIOLÈNCIA?



La Comissió Nacional contra la Violència en els Espectacles Esportius ha proposat sancionar amb 65.000 euros a cadascun dels detinguts pel llançament de bengales i la prohibició d’accedir a un recinte esportiu durant cinc anys.

D’altra banda, la Comissió ha proposat dues multes per a l’Espanyol, com organitzador del partit, per infracció greu, al presentar deficiències en les mesures de control d’accés i permanència d’espectadors, quantificades en 15.000 i 3.500 euros, respectivament.

Albert Soler, president de la comissió i Director General d'Esports, ha explicat que “s’ha aplicat la pena màxima de prohibició d’entrada a qualsevol recinte esportiu” als cinc afeccionats identificats i detinguts com causants dels fets -membres dels Boixos Nois- i a un seguidor de l’Espanyol, de Castellar del Vallés, però no soci, identificat com M.F.P., al que se li ha aixecat un acta D23 per repel•lir a l’exterior de l’estadi el llançament de bengales i llançar pedres contra vehicles policials.

Segons ha apuntat Soler, la Comissió considera una infracció molt greu el llançament de bengales per part dels afeccionats identificats.

Igualment, per a la resta d’actes aixecades durant el partit, considerades com greus per la Comissió, aquesta proposa 6.000 euros de multa i dos anys sense accedir a recintes esportius pel llançament de pedres a cotxes de les Forces de Seguretat; 4.000 euros i un any de prohibició per llançament d’objectes i altres 4.000 euros i dotze mesos de prohibició per invasió de camp.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M