dimecres, 1 d’octubre del 2008

RAYO VALLECANO - RCD ESPANYOL:
PRIMERA "FINAL" PER LES DE MORATA

Foto d'Arxiu:
Marta Corredera va marcar el seu primer gol, precissament davant el Rayo, al matx disputat a Sadrià.



Aquest diumenge arriba la primera de les grans cites pel Femení A en el seu camí per fer-se amb el títol de la Superlliga. A les 11:30 hores al camp de Nuestra Señora de la Torre de Madrid, s’enfrontarà a l’actual líder de la competició i vigent campió de la Copa de la Reina, el Rayo Vallecano, entrenat una temporada més per Pedro Martínez Losa.

Enguany, el Rayo Vallecano s’ha reforçat amb la jugadora internacional Alexandra, procedent del Híspalis, i amb Núria Zufia, ex jugadora de Lagunak que la temporada passada va jugar a la lliga nord-americana i ja es va incorporar a la disciplina del Rayo mentre es disputava la Copa de la Reina.

En aquestes darreres temporades el conjunt de Vallecas ha anat incorporant jugadores de qualitat (la darrera temporada Ana Romero “Willy” , Vanesa Gimbert, Sonia Vesga i Jade Boho), fins a completar una gran plantilla on destaquen a més, a la porteria Alicia, en defensa Melisa Nicolau, i Chabe entre altres, i jugadores com les bessones Maria Jesús Pacheco “Marieta” o Patricia Pacheco “Pache” en el mig del camp on Mari Paz Azagra fitxada fa dues temporades del Lagunak que arribar a la final de la Copa a Nazaret front l’Espanyol.
Destacar també en la part de davant a Natalia de Pablos, i a Sonia Bermudez, molt perilloses i que les defensores espanyolistes hauran de vigilar molt a prop.

El balanç de les darreres confrontacions és favorable a les de Vallecas, ja que de les sis darreres vegades que s’han vist les cares, l’Espanyol tan sols ha guanyat en una ocasió i va ser de Copa de la Reina, mentre que tres empats en Lliga, un en Copa i dues derrotes (en els dos darrers de la passada temporada, l’equip blanc i blau no va pogué vèncer), son el balanç més ressent des de que el conjunt madrileny té un nivell similar a l’actual per potencial esportiu.

Precisament en els dos darrers enfrontaments, a l’Espanyol se li va escapar en l’afegit el triomf a Sadrià quan guanyava 3-2 al encaixar un gol de Vanesa, i a Madrid, l’empat quan el resultat marcava una igualtat a dos gols, a falta d’un minut pels noranta, amb un gol de Sonia Vesga. Esperem que en aquesta ocasió, la fortuna somrigui a les de Diego Morata.

L’encontre es disputarà tan sol seixanta hores i escaig, de que deu jugadores hagin participat amb la Selecció Espanyola en el matx per la classificació per l’Europeu de 2009 l’enfrontarà a la selecció d’Anglaterra a Zamora; en aquesta convocatòria hi ha sis jugadores del Rayo (Ana Romero, Alexandra López, Melisa Nicolau, Vanesa Gimbert, Sonia Vesga, i Sonia Bermúdez), mentre que per part espanyolista, Marta Torrejón, Silvia Meseguer, Veronica Boquete i Adriana Martin.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M