dilluns, 6 d’octubre del 2008

INFANTIL "B" i GRANOLLERS "A":
EMPAT SENSE GOLS











El RCD Espanyol Infantil B, no va pogué amb el Granollers, deixant escapar els dos primers punts del campionat, després d’un bon debut a Premià de Dalt davant la Fundació Sánchez Llibre.

Dissabte, però no va trobar la manera de trencar la teranyina que teixir el conjunt vallesà, i no van estar gens encertats cara a porta els davanters espanyolistes.

El Granollers, conjunt de segon any, va defensar-se bé els vint-i-cinc primers minuts on els de Dani Fernández no van tenir ocasions significatives de gol.

Dues ocasions molt clares que no es materialitzen
Primer va ser una jugada al 25, en la que el remat d’Albert Torras s’estavellà al pal esquer de la porteria visitant, i posteriorment, tan sols dos minuts després, una internada de Jack, i el remat creuat acaba colpejant al pal dret.

En el segon temps, l’Espanyol tindria més ocasions, però la pilota definitivament no entraria; Samper en falta llença dur, se l’hi escapa al porter i Albert no pot rematar a un metre de la porta.

En la part final del partit, fou el Granollers qui contracolpejar amb perill i poc va faltar per que acabés donant un bon ensurt, ja que una rematada fregant el travesser o una penetració fins la cuina, passada de la mort al dorsal vint, que a boca de canó no encerta culminar xutant massa creuat, be haguessin pogut acabar dins la porteria espanyolista.

Taules al marcador, i bona imatge la que va donar el Granollers, mentre que els espanyolistes continuaran a bon segur, millorant en propers encontres.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M