dimecres, 8 d’octubre del 2008

A PER LA COPA DE CATALUNYA !!!

FINAL COPA CATALUNYA

El RCD Espanyol disputarà aquest vespre (20:00 hores, CANAL 33), la final de la Copa de Catalunya a Sant Carles de la Rápita.

Per aquest partit que enfrontarà al RCD Espanyol amb la UE Sant Andreu, botxí del Barcelona a les semifinals, Bartolomé Márquez ha convocat als següents 20 jugadors, dels quals, dotze formen part del primer equip i la resta del filial blanc i blau:

Cristian Álvarez, Javi Ruiz, Chica, Gotor, Lacruz, Sergio Sánchez, Víctor Ruiz, Dídac, David López, Javi Márquez, Ángel, Julián, Rufete, Coro, Guillem Creus, Javi López, Luismi, Jonathan Soriano, Callejón i Luis García.


El tècnic basc de la UE Sant Andreu té previst endur-se tota la plantilla, recupera als dos jugadors que van ser baixa en el darrer encontre de lliga a la Bòvila (Lanzarote després de complir la sanció i Pablo Sierra, recuperat de les seves molèsties que patia). No pensa reservar jugadors i anirà a totes per aixecar la primera Copa de Catalunya, de la seva historia malgrat que el seu president, havia declarat que s’estimava més que la guanyés el seu rival (el de Semifinals, es clar...)

El conjunt quatribarrat organitza autocars gratuïts per desplaçar-se a la població del Montsià. Esperem que només siguin seguidors del Sant Andreu els qui se desplacin, per que coneixent al president que per desgràcia té el Sant Andreu....

El col•legiat que xiularà la gran final al Camp de la Devesa serà Estrada Fernández del comitè territorial català. De nou, la Catalunya “oficial” amb Televisió de Catalunya, considerà de menor categoria la Copa que porta el nom de la terra, i serà oferta en directe pel seu segon canal, CANAL 33 en comptes de TV3 com a bon segur seria si el rival del Sant Andreu fos altre, com per exemple el de semifinals, tot i venir amb juvenils.

Sielva, lesionat
Òscar Sielva es va lesionar ahir tarda durant la disputa del tercer partit de classificació per al campionat d'Europa de seleccions Sub 19 que s’ha celebrat a Traktor (Bielorússia). El migcampista blanc-i-blau, pateix una fractura en el terç proximal de la clavícula dreta. Li desitgem la més ràpida recuperació.



Copa RFEF
Mentre, a la Nova Creu Alta de Sabadell, un combinat de jugadors del filial blanc i blau ( els no desplaçats a Sant Carles de la Ràpita) i del juvenil s’enfrontaran al CE Sabadell CF en la primera eliminatòria (semifinals) de la fase catalana de la Copa RFEF. Els arlequinats estan fent un bon començament de lliga a Segona B, sent setens a nomès un punt del quart classificat.


L’encontre donarà començament a les 19:30 hores i serà xiulat per Mikel Corredor Pérez del comitè català.

Duels en categoria Benjamí
Aquest vespre a la Ciutat Esportiva de Sadrià, en Categoria Benjamí, es disputen dos encontres avançats a la jornada amb motiu de la disputa d’ambdós torneigs aquest cap de setmana.

Es dona la circumstància, que en el grup segon de Preferent, el Benjamí A, es veurà les cares amb el FC Barcelona, (19:00), en un dels partits que ja poden començar a marcar la sort del campionat, ja que son molt pocs els punts que ambdós conjunts es deixen pel camí durant la temporada.

El Benjamí B, dins el grup primer de Preferent, s’enfrontarà a la UE Sants (20.15) també a Sadrià.



1 comentari:

Anònim ha dit...

me gustaria mucho que el equipo gane la Copa Catalunya. Seriamos los que mas titulos tienen.
Pere Joan




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M