dimarts, 7 d’octubre del 2008

FEMENINS BASE

El Femení “C” va perdre el seu primer encontre de lliga davant el CD Polvoritense La Marina “A” en duel que va tenir lloc dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià. La superioritat física de les visitants, un dels equips més forts de la categoria va quedar evidenciat amb el resultat final que ho diu tot: 1-4, primera derrota de les espanyolistes en el que portem de lliga.

Diumenge al migdia, el Femení Infantil A, amb l’absència de Marta Cubí que es trobava a Madrid, i amb Titi Camúñez com a entrenadora, va derrotar per 7-1 al CD. Sant Gabriel amb arbitratge de Álvaro Milian, en un encontre dominat de principi a fi per les espanyolistes.

Prèviament, dissabte les de Marta Cubí van golejar també al Manlleu en partit amistós disputat a primeres hores de la tard.

L’Espanyol Infantil Femení B, va derrotar en amistós disputat el dissabte, al Mercantil, en un encontre en el que al final de la primera part van marxar als vestidors amb una avantatge d’1-2, desaprofitant un llançament de penal.

A la segona part, l’Espanyol va ser superior, dominant a un Mercantil que pràcticament no va sortir de la seva àrea, si no en pilotes llargues, sent el resultat encara curt.

RCD Espanyol Femení: Aranzazu, Ceci, Flor, Meritxell, Ainoa, Marta, Queralt, Cathaysa, Sandra, Nicole, Judith, Samanta, i Alba.

Gols: Alba, Queralt, i (2)Judith.