dimarts, 27 d’agost del 2013

EL JUVENIL "B" FINALISTA EN EL VENDRELL,
EN EL XIII MEMORIAL SALVA RIBAS.


El Juvenil “B” cau a la final davant la Damm.


En semifinals, l’Espanyol va desfer-se de la Selecció del Baix Penedès per un clar 4-0, amb gols dels “Juan” (Juan Ezomo i Juan Rosique), Oscar Melero i d’un italià que està a prova aquest dies amb el conjunt de Sebastià Herrera.  A l’altre semifinal, el conjunt cerveser va eliminar també amb marcador clar, al Gimnàstic de Tarragona, al que va vèncer per 3-0.

A la gran final disputada diumenge al Mpal. Josep Bové d’El Vendrell, la Damm CF va derrotar a l’Espanyol per 1-0. El tercer lloc fou per la Selecció del Baix Penedès que derrotar als penals al Nàstic després d’arribar-se al final del partit amb empat a tres gols.  
   
Salva Ribas Miró fou un jugador de futbol que havia militat quatre temporades al futbol base del RCDE, desplaçant-se sempre des de La Bisbal del Penedès. En una d’aquelles carreteres anys després, es va deixar la vida en un accident de trànsit poc abans de complir els 19 anys. Consecutivament des de fa 13 anys es recorda a aquest jugador amb aquest torneig que es disputa també en categories benjamí i prebenjamí  i que organitza l’Associació "Salva Ribas". Al torneig hi prenen part els equips en que havia jugat Salva Ribas: El Vendrell,  RCD Espanyol, Gimnàstic de Tarragona i Damm CF. Es sol alternar l’escenari de la disputa del torneig entre el Mpal. José Bové i el Mpal. del Tancat.   

Els actes d’inici dissabte  a la tarda, es van viure moments emotius recordant al amb la presencia de la seva familia, de les autoritats presents com  l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el tinent d’alcalde, Benet Jané, el senador Josep Maldonado (qui va fer la sacada d’honor), el regidor d’esports Sergi Teruel, el delegat de la FCF a Tarragona, Josep Vives, el president de la secció de futbol del CE Vendrell, Eduard Montblanch, així com representants dels clubs participants.   


   



(Fotografies del partit de semifinals davant el combinat del Baix Penedès)






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M