dimecres, 28 d’agost del 2013

ERIC LÓPEZ ES DESVINCULA, I FITXA PEL CARTAGENA.


Eric López Royo (Barcelona, 1/04/1993), va deixar ahir de ser jugador del RCD Espanyol, i en les darreres hores s’ha convertit en el tretzè fitxatge del FC Cartagena per aquesta temporada resen iniciada a la Segona B.

Eric López,  extrem dret que es va incorporar al RCD Espanyol en 2009 a l’equip juvenil B procedent del Cadet del Cornellà, va debutar a la màxima categoria del futbol estatal amb Pochettino a la banqueta (9’ davant Levante UD a Valencia), jugant un total de 13 minuts (davant Málaga a Cornellà fou la seva segona aparició jugant 4 minuts).  

Inicià amb el filial la temporada 2011/12 fins que fou cedit en el mercat d’hivern de la temporada al Villarreal per jugar en el seu tercer equip, continuant la cessió la passada temporada. Aquest estiu s’havia incorporat al filial blanc-i-blau. L’excés de jugadors ha fet que mica a mica hagin anat succeint-se les cessions i rescissions de contracte de la llarga llista de jugadors que han fet la pretemporada (gairebé quaranta abans d’iniciar-la).  Recordem que tan sols poden comptar amb vint-i-dues fitxes federatives.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M