dijous, 29 d’agost del 2013

SE LI ESCAPÀ EL TRIOMF PER BEN POC
AL FEMENÍ "B" EN EL DARRER AMISTÓS (1-1)

FC Cerdanyola “A”: 1 – RCD Espanyol Femení “B”: 1


Taules en el darrer encontre amistós de pretemporada disputat pel filial femení espanyolista. En el Mpal. de la Bóvila, el matí del passat diumenge i sota les ordres del col·legiat de Sabadell, Nicolás Horna Díaz, el conjunt de “Titi” Camúñez empatava a un gol davant el conjunt vallesà entrenat enguany per Siscu Pujol, substitut de Toni Polidano.  En les files del conjunt local, (jugà el primer temps) l’adquisició més important del Cerdanyola, la ex espanyolista Marta Cubí.

S’avançà en el primer temps l’Espanyol mitjançant Andrea Granados des dels onze metres. L’equip blanc-i-blau gaudí de moltes ocasions per ampliar la renda, però el marcador ja no es va moure més en la seva primer part.

En el segon temps, amb un equip força més jove, l’Espanyol va continuant mostrant la seva superioritat, però sense plasmar-la al marcador, fet que ocasionà que en el darrer minut de partit, el Cerdanyola, en un rebuig de la meta espanyolista, acabés empatant l’encontre.

Per part espanyolista jugà en el primer temps:  Vero, Laia, Sagré, Mayra, Bácter, Eulalia Aballanet, Laura, Andrea Gómez, Jasmina, Ainhoa, i Andrea Granados.

En el segon temps van jugar Paula (p.s.), Altmann, Jasmina Alarcón, María, Haley, Ari Forment. Van ser baixa per lesió, Marlene, Chamarro i Sara Nassim.         

El proper compromís del quadre perico serà el proper dissabte a les 18:00 h. en el Complex Esportiu de la Guineueta, en amistós que l’enfrontarà a l’equip local, el CEE Guineueta.  


. . PRETEMPORADA 2013/14 FEMENÍ "B" RCDE
DIA HORA RIVAL CAMP RESULTAT - GOLEJADORES
7 A 20:00 MORAVIAN COLLEGE C.E. DANI JARQUE 4-1 (Haley, A.Gómez, A.Granados, Marlene)
17A 18:00 C.E. EUROPA L'ÀLIGA (BCN) 0-5 (A.Granados 2. Ainhoa 2, Haley)
25A 10:00 CERDANYOLA FC LA BÒBILA 1-1 (Andrea Granados)
31A 18:00 CEE GUINEUETA Complex Esp. G. -




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M