diumenge, 25 d’agost del 2013

L'ESPANYOL "B" NO POT AMB L'ASCENDIT OLOT
EN L'ESTRENA DEL CAMPIONAT (1-0)

DERROTA DEL FILIAL ESPANYOLISTA EN EL SEU DEBUT A OLOT: 1-0. EMPAT DEL FEMENÍ "A" (2-2), A SANT JOAN DESPÍ, DAVANT EL LEVANTE LAS PLANAS (2-2). EL JUVENIL "A", CAMPIÓ A FRAGA EN VÈNCER 0-4 A LA SD HUESCA EN EL MEMORIAL S. BELTRÁN. EL JUVENIL "B" CAU A LA FINAL DEL MEMORIAL SALVA RIBAS (0-1) DAVANT LA DAMM. EMPAT A UN GOL DEL FEMENÍ "B" A CERDANYOLA.



U.E. Olot: 1 – RCD Espanyol “B”: 0


Derrota per començar...

Després d’una pretemporada gairebé immaculada (només van cedir un empat davant l’Europa), el filial espanyolista afrontava aquesta nova temporada amb unes certes esperances. Però una cosa és la pretemporada i altre ben diferent la competició. En el seu primer encontre, els de Manolo Márquez van caure davant un Olot que s’estrenava en la categoria, i que mitjançant el gol David Corominas, es va endur aquests tres primers punts del campionat en  un partit que va dominar més els visitants però que foren incapaços de perforar la porteria defensada per Aleix.

Després de varies jugades de perill a una i altre porteria, fou en el minut 35, quan una pilota li cau dins l’àrea al davanter olotí David Corominas i no perdonant, afusella al meta Pau.

En el 53’ l’Espanyol B ha gaudit de la més clara ocasió del segon temps traient Hostench l’esfèrica de la mateixa línia de gol després d’un refús erràtic de Canal. Els esforços dels espanyolistes per intentar al menys endur-se un punt d’aquest debut, foren totalment infructuosos davant la bona defensa dels d’Edu Vilchez.

El tècnic espanyolista intentà capgirar el marcador posant tota la carn a la graella amb l’entrada dels dos homes punta com son Mamadou i Kilian que eren a la banqueta. En el tram final de partit, el conjunt espanyolista es va fer creditor de l’empat disposant d’algunes accions de perill com un intencionat xut de Caballé o una jugada de Mamadou que no va acabar definint.   

    

Fitxa tècnica:
UE Olot: Aleix, Freixa, Serra, Hostench, Canal, Abel, Carlos, Miki, Reverter, David i Coro.
Substitucions: Xavi Muñoz per David, m. 62; Ferron per Reverter, m. 67; Roger Vidal per Miki, m. 77.

RCD Espanyol B: Pau, Pere, Aitor, Raíllo, Ferran, Marc Caballé, Sales, Jordan, Aday, Miravent, i Canario.
Substitucions: Mamadou per Aday, m. 59; Kilian per Miranvent, m. 70; Rubén Duarte per Aitor, m. 83. Altres suplents: Héctor, i Koke (p.s.)

Gol: 1-0: Coro, m.35

Àrbitre: Fernando Navarro Collados, del col·legi valencià, assistit en bandes per Ignacio Martínez García i Francesc Xavier Barberá Fuentes. Va amonestar als espanyolistes Pere, m. 37, Raíllo, m. 53 i Joan, m. 81

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada del campionat de lliga 2013/14 de Segona Divisió B, grup tercer, disputat ahir tarda al  Municipal d'Olot. En les files del quadre olotí, els que foren jugadors del filial Albert Canal Bartrina (cedit per la Llagostera) i Miguel Martínez Moya “Miki”. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M