dimarts, 27 d’agost del 2013

L'INFANTIL "A" EMPATA DAVANT UN BON GIRONA
EN EL SEU PRIMER AMISTÓS (0-0)










Fotos: Beatríz.


RCD Espanyol Infantil “A”: 0 – Girona FC: 0


Empat a zero en el primer amistós de pretemporada del conjunt entrenat per Toni Velamazán, en l’estrena d’aquest al front del quadre infantil de segon any espanyolista. El partit es va disputar el migdia del passat diumenge al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Els gironins es van mostrar com un complicat equip, ben posat sobre la gespa i que disposà de les més clares ocasions de gol per emportar-se el partit.  El RCD Espanyol va presentar dues alineacions diferents en cadascuna de les dues parts del matx.

Així, als primers trenta-cinc minuts de joc, l’equip blanc-i-blau jugà amb:  
Manel, Sergi Boira, Aleix, Genar, Jordi, Jandro, Joan Bergé, Arnau, Sergi Serrano, Samper i Toni.

Les jugades més perilloses tingueren lloc als minuts 25’ i 30’ amb dues contres gironines amb dos bones aturades de Manel. Un xut al 32’ des de fora de l’àrea que aturà el meta gironí i una centrada al 34’ a càrrec de J. Bergé a la que no arribà ningú al remat.

En el segon període, Velamazán alineà el següent onze: Aitor, Bruno, Brossa, Kevin, Genar, Viñas, Miguel, Marc Pérez, Marc Rodríguez, Alejandro i Rodrigo.

Al iniciar-se aquesta segona part, el meta Aitor evità el gol visitant salvant al seu equip després de dues rematades a boca de canó que refusà (36’). En el minut 40, topada entre Aitor i Brossa tenint que ser substituït aquest últim, al rebre un fort cop a les cervicals, entrant  Aleix en el seu lloc.

En el minut 50 entra Jordi i surt Genar. Falta treta per Miguel a l'escaire que fa lluir-se al porter visitant en el 65’. Cinc minuts després,  llançament des de fora de l' àrea que s'estavella al travesser de la porteria local.  

Per últim, dir que a les files espanyolistes fou baixa Dani Ribelles, lesionat, i que la lesió de Gerard Brossa quedà en un fort cop, després de les proves mèdiques efectuades.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M