divendres, 30 d’agost del 2013

AE PRAT - ESPANYOL "B", SEMIFINAL COPA RFEF

Copa Federació (Copa RFEF).

Després d’un parèntesi de quatre temporades (a la darrera participació, l'equip perico va caure a Quarts de Final davant el Rayo B), l’Espanyol B tornarà enguany a disputar la Copa Federació de futbol.  Ahir a la seu de la FCF es va dur a terme el sorteig de les semifinals de la fase catalana de la competició.

L’Espanyol s’enfrontarà a l’AE Prat el proper 18 de setembre en el que serà l’encontre d’anada. La tornada, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque tindrà lloc el proper 25 de setembre. La UE Llagostera, ha quedat exempt.

La gran final de la fase catalana tindrà lloc a doble partit els dies 2 i 16 d’Octubre. Primer a camp de la Llagostera, i la tornada en el camp del conjunt que hagi vençut en la semifinal esmentada.  


Àrbitres de la Copa Catalunya Femenina.

En altre ordre de coses, i seguint amb informació relacionada amb temes federatius, ja s’han fet públic les col·legiades que xiularan els partits de la fase final de la Copa de Catalunya Femenina que tindrà lloc aquest cap de setmana a les instal·lacions de l’estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat.

La primera semifinal entre el Barcelona i el FC Levante Las Planas serà xiulada per Meritxell Bernat Salvat, amb Sara Escoda i Lourdes Hinojosa com assistents, sent Mercedes Martínez la quart àrbitre.

La segona semifinal, la que enfrontarà al RCD Espanyol i l’Escola Comarcal Les Garrigues (12:00h.), serà Ainara Andrea Acevedo Dudley l’encarregada d’impartir justícia. Georgina Casals i Cristina Monge seran les àrbitres assistents, mentre que Alba Pérez Girgas serà la quart àrbitre.

La gran final que tindrà lloc diumenge a les 12:00h. en idèntic escenari serà arbitrada per la col·legiada que en aquestes darreres temporades ostenta la major categoria dins l’arbitratge català. Ana Zardaín López, de la delegació del Maresme, assistida en bandes per Cecilia Muñoz i Florencia Muñoz. Anna Toneu Domènech serà la quarta àrbitre.    





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M