dilluns, 20 d’octubre del 2008

INFANTIL "B": 3 - EF SANT FELIU G.: 1













Triomf lluitat del Infantil B
L’Espanyol Infantil B, va derrotar a l’Escola de Futbol Sant Feliu de Guixols en un encontre en el que els espanyolistes van fer un bon partit però van perdonar i molt en el primer temps , ja que Jack va tenir fins a tres ocasions molt clares per perforar la porteria visitant.
En una d’elles va sortir la pilota fregant el pal dret, quan semblava que el gol del davanter espanyolista, ja era un fet.

Els pericos ho van intentar amb jugades de Cáliz i de Maximialiano, però semblava que la sort li donava l’esquena als espanyolistes.

Pablo dona avantatge als espanyolistes
El primer gol arribar sobre la mitja hora de joc, quan dins l’àrea Pablo Mitjans, afusella al porter, al aprofitar una pilota morta.

En el segon temps, quan semblava que l’Espanyol podia sentenciar el matx, arribar el gol de l’empat visitant al rematar molt be un davanter visitant de cap una centrada fruït d’un servei de cantonada per l’esquerra. Anteriorment ja havia marcat l’Escola de Futbol Sant Feliu de Guixols, però en l’acció hi havia hagut clara falta a Navarrete, ben assenyalada pel col·legiat.

Gaston s’avança rematant al fons de la porteria
Després d’un bon nombre d’ocasions de perill, en les que Fernando va tenir cert protagonisme, va tenir lloc la jugada del segon gol perico:
Gaston Videla, anticipant-se molt bé al porter que no bloca la centrada des de l’esquerra, fica lo just per aconseguir superar al meta establint de nou l’avantatge en el marcador, pels espanyolistes.

Amb el gol de l’argentí, l’Espanyol respira, i tot i que els gironins busquen l’empat, l’Espanyol controla ja la situació i amb més tranquil·litat sense passar engunies.

Albert Torras estableix el resultat definitiu en clavar un lliure directe a l’escaire esquerra de la porteria ja en la recta final del matx.

El col·legiat no va donar la llei de l’avantatge en un acció en la que Jack es marxa directe a porta, assenyalant una infracció prèvia a un company.

Triomf més complicat del que es preveia, i tres punts per l’Infantil B, que torna a la senda de les victòries després de dues jornades empatant, i que a més va ser just mereixedor de la victòria.

El RCD Infantil A va arrasar al CE Europa en la seva visita al Nou Sardenya vencent 0-5 amb 3 gols de Pedro, Hernan i Chus.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M