dimarts, 21 d’octubre del 2008

EL CADET B, REMUNTA EL GOL ADVERS










RCDE Cadet “B”: 2- F.ESP. MATARÓ:1


L’Espanyol perdona...
El RCDE Cadet B, va començar gaudint de molt clares ocasions de gol en el seu partit davant la F. Esp. Mataró en partit disputat en la matinal de diumenge la Ciutat Esportiva de Sadrià, però en canvi va ser els visitants qui es van avançar en el marcador.

Isaac va gaudir de dues molt clares ocasions de gol en els minuts 6 i 9 però per molt poc no aconseguir el seu objectiu; En el minut onze, va ser el porter amb una bona intervenció qui evitar també el gol, rebutjant amb el peu el xut del ex del Lleida que no va tenir la sort de cara tot i que va estar present en les accions de més perill en el primer temps.

Gerro d’aigua freda

En canvi va ser el Mataró qui va aconseguir obrir el marcador en executar un lliure directe a la perfecció, clavant l’esfèrica a l’escaire lluny de l’abast de Pau.

L’Espanyol va continuar posant setge a la porteria visitant per intentar donar-li la volta al resultat, cosa que va començar a aconseguir, quan en el minut 33, un servei de falta llençada acaba introduint-se dins la porteria després de varis rebots, el darrer d’un jugador visitant.

Una centrada molt tancada de Sandro es rebutjada de punys pel porter del Mataró, Nil Marin, un bell conegut del futbol base espanyolista. Lucho en jugada individual ho intenta però la seva centrada de nou és interceptada pel porter mataroní. Amb un xut de Juanjo es posa punt final al primer temps.


Remunten
En el segon temps, surt Pablo de Castro per Isaac. El jugador andalús centra molt bé, però Albert remata fora en una bona jugada.

Als catorze minuts, Pablo aconsegueix el segon gol espanyolista, avançant-se molt be i amb una vaselina eleva per sobre el porter, i tot i que un defensor intenta rebutjar sota pals, la pilota ja havia entrat com molt be va indicar la col·legiat de l’encontre.

Pifa va pogué ampliar les diferències en el marcador al rematar al segon pal després de rebre de Pablo, a boca de canó, traient un defensa amb el peu.

Oscar Medina amb jugada per l’esquerra li posar una excel·lent pilota a Pablo, però el remat d’aquest surt creuat. La darrera ocasió va ser per Oscar que va pecar d’excessiu individualisme quan es va fer amb la centrada de Lucho, ja que Pablo es trobava totalment sol.

Al final, triomf merescut del Cadet B, que li faltar concretar les ocasions que va gaudir sobre tot amb l’empat a zero. Després amb paciència, va saber donar-li la volta al marcador i fer-se amb els tres punts en joc.


RCD Espanyol:
Pau, Arroyo, Aitor, Pifa, Rios, Jacobs, Lucho, Juanjo, Isaac, Albert, Sandro. També van jugar, Pablo de Castro, Coco, Mesa, Oscar Medina.

Gols: 0-1; 1-1 pp.; 2-1 Pablo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA SENTIMENTS
EL + IMPORTANT ELS 3 PUNTS, ENCARA QUE LA 2 PART FOS ABURRIDA,VAM GUANYAR MERESCUDAMENT.
FINS DESPRÉS.JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M