divendres, 24 d’octubre del 2008

EUROPA-ESPANYOL B, PARTIT MÉS DESTACAT DEL FUTBOL BASE EN EL CAP DE SETMANA





El RCD Espanyol B, després del triomf sobre el Miapuesta Vilajuïga 0-2 en la Final de la Copa RFEF en la seva fase territorial, s’enfrontarà al CE Europa aquest diumenge a les 12:00 hores en el Nou Sardenya de Gràcia.

El conjunt d’Angel Valero compta en les seves files fins a quatre jugadors que han militat al RCD Espanyol: Xavi García Calvo, cedit ja la passada temporada al mercat d’hivern al conjunt escapulat i altres ex del filial espanyolista fa bastants temporades com Joaquín Macanás (Alavés, Leganés, Badalona), Marc Calicó (company de lleva de Raul Tamudo i que ha passat per un munt d’equips com Lleida, Sabadell, Vilassar, Balaguer, Girona, Palafrugell, Granollers, Gavà, Cornellà i Mataró) i Fernando, jugador del segon “Intertoto Team” perico amb jugadors com Gerard Autet, Balbuena, Blanco, Ivan Diez...

El rival dels pericos ha vençut en dos encontres com a local, i va donar la sorpresa en derrotar al fins diumenge líder Santboià a domicili. En els dos darrers encontres ha sortit golejat ( 0-4 davant Manlleu, i el darrer partit 3-0 a Reus).

L’equip de Josep Clotet buscarà el triomf per seguir una jornada més com a líder de la categoria. Els dos rivals més propers en la classificació, s’enfrontaran a rivals de la part mitjana de la taula, l’Hospitalet rebrà al Cassà, mentre que el Santboià viatjarà fins a Amposta.

El col·legiat del matx en el Nou Sardenya, serà Jorge Pérez Fuentes de la delegació de Barcelona.




El juvenil A de Ramon Guerrero mirarà de confirmar la reacció experimentada en les darreres jornades enfrontant-se a la UE Lleida, que es dotzè a un lloc de les posicions de descens, amb només cinc punts, gràcies a una sola victòria assolida davant un dels favorits de la competició, el Real Mallorca. De moment, no ha puntuat en cap dels seus desplaçaments.

El matx serà xiulat per David Medie Jiménez, del comitè territorial català i donarà començament a les 12:00 hores a la Ciutat Esportiva de Sadrià.


Juvenil B


Abans, a les 10:00 el Juvenil B de LLuis Planagumà es veurà les cares davant un Terrassa en posicions de descens, tretzè amb vuit punts i amb un únic triomf en el que portem de campionat. Els espanyolistes venen de vèncer en el seu darrer encontre a domicili en Horta davant la Damm B,
L’encontre serà arbitrat per Víctor Manuel Sánchez Rico del col·legi del Baix Llobregat.


Aquesta jornada no hi haurà jornada a la Superlliga Femenina, ja que la Selecció Espanyola es juga de manera directa i definitiva el seu passaport al Campionat d’Europa 2009 que es celebrarà a Finlandia. El rival serà Holanda, i dissabte serà el primer round, mentre que dijous a terres holandeses es disputarà la tornada.
Marta Torrejón, Míriam Dieguez, Silvia Meseguer, Veronica Boquete i Adriana Martín son les representants blanc i blaves al combinat d’Espanya.



El Club Bàsquet Olesa Espanyol rebrà demà a les 20:00 hores en el Pavelló d’Olesa de Montserrat al conjunt més potent del bàsquet femení nacional: Ciudad Ros Casares, que ve de perdre dos cops aquesta setmana (davant Perfumerias Avenida en la lliga femenina i davant USK Praga 84-72 a la Eurolliga femenina), però que té un planter d’autèntic luxe amb dones com Amaya Valdemoro, Anna Montañana, Laia Palau, Erika de Souza, Ivana Vecerova, Roneeka Hodges, etc. Quasi rés! .




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M