dijous, 23 d’octubre del 2008

COPA FEDERACIÓ: PRIMER ASALT AL TÍTOL, AVUI A PERALADA



Aquest vespre al Municipal de Peralada s’enfronten Vilajuïga i Espanyol B en l’anada de la final de la Copa Federació en la seva fase catalana on el quadre gironí ha accedit de manera directa al quedar exempt en el sorteig celebrat al principi d’aquesta competició tan peculiar.

L’Espanyol ja va derrotar en partit de lliga al conjunt del Vilajuïga per 4-1 a la Ciutat Esportiva. Els gironins ocupen la dissetena posició amb set punts, tot i que allò era partit de lliga i això és una final que dona possibilitat per accedir a la fase espanyola on es trobaran clubs de segona i tercera que no es van classificar per disputar la Copa del Rei.

El conjunt entrenat per Napo (Joan Enric Cayuela, -Base Roses-) , s’ha format amb homes de categoria regional (de primera i segona territorial)... Jugadors com Bazán, Txigui, Litus, Chacón, Zou, tots ells militaven en aquestes categories del futbol territorial català i per ells és un somni que estan gaudint partit a partit el poder-se enfrontar a equips de Tercera Divisió.


Començant per la porteria, els seus dos porters, José Bazán (34 anys) al Base Roses, mentre que Ruben Roca, jugava al Peralada, d’on també altres jugadors com José Hernández o Miki Soler han arribat.

Isaac Serra per exemple era juvenil del Girona, David Vilarrodà jugava a l’AE Roses, Joaquín Atxaga és un argentí de 22 anys que s’ha format a equips gironins (Roses les dues darreres temporades) tot i haver jugat a les categories inferiors de Independiente.

Borja Simón i Chacón han arribat del Llançà, Richard i Sergio Casanova del Empuriabrava, Bassols del Camprodón, Eric Quesada de l’Escala, etc...

L’encontre donarà començament a les 20:30 i serà xiulat pel col·legiat David García Rosel del comitè català.

Altres enfrontaments de finals territorials son: UP Langreo – Club Marino, Mallorca B – Benissalem, Amurrio-SD Leoia, Jumilla – Ciudad Lorca, Tenerife B – A.D. Laguna




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M