dijous, 23 d’octubre del 2008

EL FILIAL ENCARRILA LA FINAL
DE LA FASE CATALANA DE LA COPA RFEF


Foto d'arxiu: Guillem Creus ha obert el marcador. L'Espanyol a un pas del títol.



UE VILAJUÏGA: 0 - RCD ESPANYOL B: 2

Amb gols de Guillem Creus i Lucas Porcar, l’Espanyol B ha deixat (llevat de sorpresa majúscula de darrera hora), gairebé sentenciada la final de la fase catalana de la Copa RFEF, en derrotar a la UE Vilajuïga en el Municipal de Peralada, ja que la manca de llum artificial ha impossibilitat que es disputés en el lloc habitual on juguen els gironins.

Amb un equip on han jugat de sortida quatre juvenils (Abraham que ja va debutar la passada setmana davant el Banyoles, el romanès Max, Chuli a la punta d’atac i Albert Moñino després de gairebé deu mesos de lesió), i al segon temps Lucas Porcar i Lluis Crous, l’equip de Clotet n’ha tingut més que suficient per deixar l’eliminatòria vista per a sentència. Serà la propera setmana a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià la tornada.

Fitxa tècnica:

Miapuesta Vilajuïga: Eric, Robert, Andrés, Edgar, Litus, Dani O., Enzo (Casanova, min. 46), Bassons, Vilarroda, Dani Aro (Chacón, min. 52), Chiqui (Abraham, min. 27)

Espanyol B: Víctor, Brachi, Cantero, Gotor, Yago, D. López, Creus (Crous, min. 65), Moñino, Chuli (Lucas, min. 68), Abraham (Coira, min. 54), Max.

Gols: 0-1: Creus, 0-2: Lucas

Àrbitre: García Rossell (Col. Català). Va amonestar a Cantero, Yago, Gotor, Moñino i Clotet per part del RCD Espanyol, i a Casanova pel Miapuesta Vilajuïga
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé: Enguany esperem arribar una mica més que l'any passat.
Crec que ha hores d'hara la cosa està millor que temporada passada.
Figot47

Anònim ha dit...

Bé: Enguany esperem arribar una mica més que l'any passat.
Crec que ha hores d'hara la cosa està millor que temporada passada.
Figot47

Josep Maria ha dit...

Lo important, és l'ascens, amic Figot47 i que l'equip jugui bé al futbol per que pugui algun jugador acabant pujant al primer equip. La Copa Federació es un entrenament cara a la promoció d'ascens, i una competició per mantenir en forma a tots aquells jugadors que dispossen de menys minuts a la lliga, així com una oportunitat pels juvenils que més destaquen.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M