diumenge, 19 d’octubre del 2008

UN GOL DE CROUS AL 83,
DONA EL TRIOMF AL JUVENIL EN STA. COLOMA









Triomf del Juvenil in extremis. UD At. Gramanet: 1 - RCDE Juvenil A: 2

(Nou Camp Municipal de Santa Coloma de Gramanet: Josep Maria)

El Juvenil “A” del RCD Espanyol va derrotar a la UD At. Gramanet ahir vespre en partit corresponent a la setena jornada de lliga de la Divisió d’Honor Juvenil en un encontre discret (molt millor en el primer que en el segon temps), després que el conjunt local va neutralitzar en el segon període l’avantatge inicial espanyolista establerta per Molina. Als darrers minuts, Lluis Crous va donar amb el seu gol, el triomf als pericos.

Ramon Guerrero va alinear a Pere i Angel pels laterals, amb la parella habitual de centrals, Toni i Mosó. En el mig del camp, Marc de Val i Caballé, quedant més avançat Molina, i per bandes Max per l’esquerra i Sergio Ginés per la dreta; en punta d’atac, Eric Plà.

La primera gran ocasió de l’encontre va ser precisament per aquest home, Pla, qui va rematar una centrada per l’esquerra al pal esquer de la porteria colomenca. Era el minut 23, i l’Espanyol dominava el joc amb poca profunditat tot s’ha de dir, a excepció es clar de la jugada relatada. La Grama es limitava a defensar-se, i intentar aprofitar algun contracop.

Molina avança als espanyolistes
Manu Molina aprofita una bona pilota i s’endinsa superant l’eix defensiu, dribla al porter i marca amb una bona definició. Era el minut i l’Espanyol cobrava avantatge en el marcador.

La Grama tindria dues molt bones ocasions abans d’anar-se al descans per sota al marcador, mitjançant el seu davanter centre Carlos, que s’avança als defensors pericos i davant la mitja sortida de Dinu, supera al meta romanès amb una vaselina; sortosament, l’esfèrica a mida que avança mansament pren una direcció desviada i surt per molt poc fora.

La segona ocasió va ser a la mitja hora, amb altre remat de cap de Carlos a centrada de Unai que surt fora. No hi va ver res més per explicar...

Segon temps, amb domini local
L’Espanyol incomprensiblement amb un equip que aspira a ser campió, va anar cedint terreny, i la Grama va anar creixent-se a marxes forçades, pensant que podia fer quelcom més davant un Espanyol potser massa poruc.

En aquestes, al minut 11 de la represa, la Gramanet va establir les taules en el marcador al rematar al fons de la porteria de Dinu, un remat de Joseé a l’execució d’un servei de cantonada, amb el peu, davant la poca fortuna dels defensors espanyolistes.

La Grama esperonada pel gol, va continuar posant setge a la porteria visitant, fet que va encara enfadar molt més a un Ramonet que veia com el partit se li anava de les mans, i immediatament va moure banqueta, amb l’entrada de Chuli que reapareixia de la seva lesió substituint a Molina, i posteriorment amb la doble entrada de Crous primer per Pla i escassament un minut després Lucas per Sergio.

Abans , un centre de Chuli molt tancat s’ha passejat i un contracop molt perillós dels locals ben blocat per Dinu avançant-se a possibles rematades.

Amb els canvis, l’Espanyol estira un xic les seves línies i tot i que no va acabar de fer-se amb el control del joc, si que amb la variació tàctica (Max mitja punta, Chuli en punta, Crous per l’esquerra i Lucas per la dreta) va començar a trepitjar camp i àrea rival molt més sovint. Un servei de falta a càrrec de Max acaba aturat pel porter local. Un xut de Crous, es rebutjat pel porter colomenc i allunyat per un defensor quan ja anava al remat Chuli.

A punt va estar la Grama de marcar en pròpia porta Ivan remata alt sobre la seva porteria en un intent de rebutjar l’esfèrica en una jugada que va néixer fruït d’un servei de cantonada.

Una jugada de contracop en la que els locals van protestar la seva validesa, Chuli se’n porta la bola i cedeix a Crous qui per velocitat entra a l’àrea, dribla al meta de la Grama i xuta a porta buida. Un xut de Chuli es rebutjat pel porter. Els darrers minuts, l’Espanyol va saber defensar bé el que tant havia costat d’aconseguir. Tres punts pel juvenil per no perdre pistonada i seguir a cinc punts dels barcelonistes.


Fitxa Tècnica:
UD At. Gramenet: Jordi, Aitor, Viri, Alex, Jose, Ivan, Fran, Roger, Carlos , Aritz, Unai.
Substitucions; Cano per Fran, m. 61 i Molina per Carlos, m. 74.

RCD Espanyol: Dinu, Pere, Ángel, Mozó, Toni, Sergio, Marc de Val, Caballé, Molina, Max i Pla.
Substitucions: Chuli per Molina, m. 58, Crous per Pla, m. 69; Lucas per Sergio, m. 70

Àrbitre: Oscar Bergada Brañá, del comitè català. Targetes grogues a Chuli, m. 66, Aitor, m. 72, Cano, Jordi, m. 82...

Gols: 0-1: Molina, m.26; 1-1, m. 56; 1-2: Crous, m. 83

Incidències: Nou Municipal de Santa Coloma. Presència de pericos en les grades de Santa Coloma i diversos tècnics com el de l’Espanyol B, Josep Clotet. També era present el Conseller del futbol base, Josep Maria Borrell.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M