dilluns, 14 de juliol del 2008

VACANCES !!!

L'ESPANYOL S'ADJUDICA EL 4rt TORNEIG DE LA GAMBA, DERRROTANT AMB FORÇA COMODITAT A UN FEBLE SWANSEA CITY, EN UN PARTIT DISCRET (4-0: TAMUDO, JONATHAN, RIERA -2-): L'ESPANYOL FITXA A ROMÁN MARTÍNEZ (ARGENTÍ QUE PERTANYÍA A ARSENAL DE SARANDÍ, I QUE JUGAVA DARRERAMENT A TIGRE), DESPRÉS DE FRACASSAR EL FITXATGE DE MATÍAS DELGADO. POSITIU PRIMER TEST DE PRETEMPORADA: PERALADA: 0 - RCD ESPANYOL: 5(IVAN, LUIS, VALDO, RUFETE, JONATHAN)


... Per què som un illot perdut, en mig de la immensitat del mar,
dalt d' un penya-segat, i vorejant sempre el precipici, nostra llar.
Amb més dies ennuvolats ,que amb sol,
malgrat tot...Som i serem, de l’Espanyol.



Com veig que aquests senyors els hi costa, molt, molt, fitxar i vendre, ambdues coses per igual, mentre s’ho pensen ens prendrem un lleuger descans, unes mini vacances a SENTIMENT PERICO per tornar a agafar noves il·lusions, i forces, l'embranzida per encarar una temporada que us ho puc ben assegurar no ens faltaran les emocions fortes amb l’estadi nou a la vista i amb una política esportiva de guerra (son paraules d’ells, no meves) de la que esperem, poder "sobreviure".

Agraeixo en primer lloc, a tots els lectors, més tenint en compta la paciència que tots hem tingut que tenir en aquesta temporada d’anada i tornada, d’il·lusions esclafades, de somnis acabats en malsons de lo més espantós... Gràcies a tots per la confiança que haveu tingut, per que cada cop sou molts més els que entreu a aquesta modesta pàgina, i espero sabreu disculpar-me de tots aquelles errades que hagi pogut cometre en el lògic dia a dia. A tots, mil gràcies.

També voldria en aquest moment donar les gràcies a tots els que desinteressadament han col·laborat en fer-me la feina menys complicada amb el seu ajut, començant per el Departament de Futbol Base del RCD Espanyol i a Carles en particular, a tècnics, pares i jugadors en general, a Fernando Corella, a les mares “cantarines” del Infantil, als papàs del Cadet A i B en especial, als que des d’aquí esperem aviat puguin arribar els seus nois al primer equip, al ser les fornades d’or del futbol base perico, als tècnics del futbol set, i a la resta de persones que componen el futbol base -tècnics, pares i jugadors- , inclòs aquells a qui no han tingut a bé de fer-ho, però que a bon segur acabaran veient la bona fe i l’espanyolisme de qui dedica molt de temps, a això.


Voldria també agrair a tots els que d’una manera u altre (en comentaris, posts, enviant fotografies, etc.) haveu col·laborat a Sentiment Perico, i darrerament a totes les persones “intrèpides” que s’han sotmès a aquest qüestionari titulat “Sense pèls a la llengua: Sense plomes al bec” que no és més que un recull de totes aquelles preguntes que es fan moltes vegades en moments delicats, els pericos del carrer, aquells dubtes que ennuvolen la ja de per si complicada existència dels espanyolistes. Moltes d’aquestes preguntes no son meves, son tan sol el reflex d’allò que es diu, es comenta, i es pregunta el soci que fa un sacrifici (i en molts casos –famílies nombroses- mai ben reconegut, pel club).

La mostra no té cap valor científic, ni serveix com a enquesta: Només és (i ja és molt), obrir una via per donar-li l’opinió a socis, al poble perico, al sacrificat espanyolista. Ni hi son tots els que mereixerien sortir, ni he pogut en dates molt complicades de vacances a Sadrià i a Montjuïc, donar l’oportunitat a moltes persones que tinc el plaer de conèixer, gràcies al nostre Espanyol.

Tampoc he volgut entrevistar només a persones amb càrrecs en penyes o gent coneguda. He volgut també donar la veu a través de la xarxa de xarxes que es Internet, a socis anònims, en aquest recull. És un petit i modest homenatge als Mañé, als Gaspar, Molina, Biosca, Ramon, Vicens, etc... de torn.

Parodiant al cineasta, gran geni del setè art, Frank Capra, serien els John Doe ("Juan Nadie") del poble perico, aquells que mai es té en compte per rés a l’hora de decidir, i que a bon segur en quaranta o cinquanta anys de socis, ningú els hi ha preguntat rés mai, no han significat en aquest mon on es mouen tants interessos, rés per els que manen... Només pagar el carnet i patir... Amb tot, ells son els fidels de l’Espanyol, el veritable Espanyol. Per què l'Espanyol, sou senzillament vosaltres...

Aquesta secció es seguirà mantenint viva, i espero que per ella segueixin desfilant aquelles persones que es mereixen això i molt més. Els que haveu mantingut encesa la flama d’aquest sentiment en no poques conjuntures desfavorables. Per què, vosaltres, mai falleu.



BON ESTIU A TOTS !!!



10 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES DE SENTIMENT PERICO US DESITJO A TOTS QUE TINGUEU BONES VACANCES, QUE SIGUIN CURTES, AMB EL RETORN DEL NOSTRE LÍDER JOSEP MARIA A DONAR-NOS ALEGRIES AMB LA SEVA PÀGINA, I QUE ELS NOSTRES EQUIPS TAMBÉ HO FACIN.
SALUTACIONS.JOSE CARRERA.

Anònim ha dit...

A pasarlo bien y a recargar las pilas.

Anònim ha dit...

Be, Josep Ma. i Cia. Bones vacances
perque els qui les feu, la resta ens toque aguantar, fins més endavant.
Salut i Espanyol, esperant la compra del Crak?. o katakrac.
Josep (Figot47)

Anònim ha dit...

Bones vacances amic Josep Maria i que després puguis seguir al timó d'aquesta pàgina de divulgació i defensa del sentiment perico.

Berguedà

Anònim ha dit...

Bones vacances Josep Maria, i felicitats per el temps i l'esforç que dediques diàriament a aquesta pàgina.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Reporter, bones vacances i també moltes felicitats, gent com tú son els que fan mes gran al nostre Espanyol
Hipopótamo

Josep Maria ha dit...

Bones vacances a tots. Esperem que sigui una temporada molt millor que la passada i que el transit al nou estadi sigui de la manera més tranquila i sense sobresalts.
Bones vacances Jose.
En sembla que el catacrak tindrem que esperar a veure'l quan hagim venut, Figot47, per que teniem entre 5/7 milions però es clar aquell dia seria blanc i els demes dies deuen ser negre.
Igualment Berguedà, i tot i que saps que políticament no coincidim en moltes idees, saps que tens com a ciutadà lliure en un pais democràtic, i com a perico, tot el dret a dir el que penses, i sobre tot, el meu recolzament malgrat els comentaris que et puguin fer, gent que no et coneix personalment; segur que si et coneixessin a nivell privat i xerressin veurien altre Berguedà del que ells pensen tenir com a "monstre", i naturalment perico. Que hi farem!.
Bones vacances Albert. Es fa el que es pot o et deixen en moltes ocasions.
Gràcies, Hipopotamo. Amb aquest nick et tinc que preguntar-te... Viatges gaire per Lisboa, amic lector?. Que ho segueixis gaudint.

Máximo Décimo Meridio ha dit...

Buenas Vacaciones Josep Maria.
Tu labor no tiene precio.
Un nuevo seguidor de tu espacio web.

Saludos.

-23-oca_008 ha dit...

Bones vacances!

Josep Maria ha dit...

Bones vacances máximo décimo meridio i a -23-oca_008.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M