dijous, 31 de juliol del 2008

TORNEM-HI, QUE NO HA ESTAT RES !...


Torno altre vegada a estar entre vosaltres benvolguts lectors desprès de disset dies, no de vacances personalment parlant, si no de descans de l’activitat frenètica del que significa actualitzar diàriament un blog, o al menys aquest.

Com haureu vist, amb diferents novetats: Als canvis estètics (sobre gustos i colors no hi ha rés escrit), amb l’estrena del domini “Sentiment Perico”, com a novetat; ara ja podreu entrar al blog amb l’adreça
http://www.sentimentperico.com

S’han actualitzat els enllaços distribuint-los per categories (mitjans de comunicació, penyes del RCD Espanyol, webs periques, blogs pericos, pàgines personals de jugadors...) , així com s'ha afegit també nous vincles.

Així mateix, clickant sota el “sobre de correus” en el text “ Escriu-me” podreu
accedir a la nova adreça de correu electrònic, que deixa de ser l’anterior (aquella queda per els “spamers”) i per qui no tingueu Outlook Express dir-vos que la nova adreça és:
josepmaria i després de l’arrova @, sentimentperico.com (tot seguit, sense espais) que amb nou codi d’encriptament esperem triguin molt més els robots dels spamers a trobar-la.

Al final del blog, trobareu un mapa de google de la zona del nou estadi (amb Firefox Mozilla poden haver-hi dificultats), on podreu desplaçar-vos per ell, caminant simbòlicament per els carrers d’on estarà nostra nova llar, amb el traçat del recorregut. El mural de la força d’un sentiment tancarà el blog.

Ah! Se m’oblidava. Al costat del logo, el protagonista de nostre club...


4 comentaris:

Anònim ha dit...

BENVINGUT AMIC JOSEP MARIA, JA TENIEM MOLTES GANES DE LLEGIR LES NOVES NOTÍCIES DE LA TEVA PÀGINA.
SALUTACIONS.JOSE CARRERA

Josep Maria ha dit...

Uff. Josep, de moment el que podrem llegir tots, és que com el Benfica s'estiri una mica o imposi la por al cos a aquesta gent del nostre club, ens quedarem sense Luis, per menys de 10 kilos, i apa, a còrrer a fitxar el senyor Paco Herrera, amb l'espasa de Damócles del temps que es tira a sobre, que tothom li demanarà el doble, i ves a saber que trobarà. Difícil papereta, però es clar si ell no s'impossa, cobra igual...

Salutacions, i benvigut de nou.

Albert ha dit...

Enhorabona Josep Maria, t'ha quedat realment bé i el mapa de l'estadi és molt útil.

Salutacions.

Josep Maria ha dit...

Hola Albert. Un dia d'aquests posaré de nou les distàncies des dels diferents indrets, i des d'altres, a veure si els metros funcionen bé ja tots, (L5), que m'en falten un parell de trajectes per fer, a veure si tinc una mica de temps, i ho podem exposar de manera complerta.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M