divendres, 1 d’agost del 2008

L'ESPANYOL RUMB AL MÍTIC, OLD TRAFFORD
MANCHESTER UTD.- RCD ESPANYOL


Foto: UEFA.El Manchester Utd. actual campió d'Europa possarà a prova al conjunt de Márquez.

El RCD Espanyol disputarà demà el tercer partit de pretemporada després de jugar contra Peralada CF i Swansea City, davant l’actual campió d’Europa, el Manchester Utd. De Sir Alex Fergurson.

En Old Trafford, Bartolomé Márquez tindrà la primera pedra de toc important cara a calibrar el veritable potencial d’aquest equip. En front, un dels conjunt més guardonat d’Anglaterra junt amb el Liverpool, amb 1 Copa Intercontinental (1999), 3 Copes d’Europa (1968, 1999 i 2008), 1 Supercopa d’Europa (1991) 1 Recopa d’Europa (1991) i a nivell local, 17 lligues, 11 copes d’Anglaterra, 2 Copes de la lliga, així també com 16 Community Shield (equivalent a Supercopa anglesa).

Bartolomé Márquez ha convocat per aquest encontre a Cristian Álvarez, Javi Ruiz, Chica, Beranger, Lacruz, Jarque, Torrejón, Moisés, Sielva, De la Peña, Román Martínez, Àngel, Julián, Rufete, Valdo, Riera, Luis García, Jonathan Soriano, Tamudo i Callejón. Destaca la presència del jove jugador Oscar Sielva, que va pertanyer la passada temporada al juvenil B espanyolista.


Aquests són els 20 jugadors triats pel tècnic que avui han marxat cap a Manchester. L’equip té previst realitzar una sessió d’entrenament en ‘The Cliff' a la tarda i ultimar els detalls del partit que se celebrarà demà dissabte a les 15 hores local (TV3, 16 hores) en el mític Old Trafford, el teatre dels somnis. Tant de bo, que el conjunt perico ens faci somiar a tots.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Ma. : Ja està aqui i l'Espanyol volem, vendre a tota costa o que?.Mira que si es veritat i deixen sortir al Garcia, pel preu de 9 kilos, es per agafar-lis els pelendringuis a tota aquesta gerca i dir " Volem per fotre el Camp.".
Salut i ben trobat a casa teva.
Josep (Figot47)

Josep Maria ha dit...

Hola a tots, hola Figot47.
La impressió que en van donar tant el presi com altre dels consellers molt proper a ells el dia de la presentació de les samarretes és aquesta per el que es desprenia de les seves paraules: Frases com "les clausules no les paga ningú" (Ells amb Barenger), o el mercat està molt malament i ningú té diners. Dotze seria molt bona quantitat (es pot llegir que amb 10 tots contents), etc.

Salutacions.
I perdoneu si hi ha alguna desconfiguració en el format, per que els misteris de la informàtica son grans per qui no és expert informàtic. Quan modifiques i toques quelcom, no saps els efectes secundaris que produira, no sol vist des de internet explorer si no amb altres navegadors.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M