dimecres, 30 de juny del 2010

TANCAT PER VACANCES

En mig d’una Catalunya esportivament unidireccional, l’Espanyol s’alça com una fortalesa que ha sigut inexpugnable durant onze dècades. La grandesa de les institucions no radiquen en la seva enormitat, si no en la seva resistència quan, assetjades permanentment, fan front a l’atac continuat dels que intenten fer-les desaparèixer.


VACANCES!

Més que fer vacances un servidor, sembla que sigui el RCDE qui les faci... No hi ha pràcticament noticies, tan sols remors, negociacions que no porten enlloc, noms, més noms...

L’acabament de les activitats esportives en el futbol base i equips femenins, i l’absència - tal com esmentava anteriorment – de noticies en matèria de fitxatges, traspassos, cessions, etc., m’obliga a posar punt final a la temporada.

Una temporada en la que hem viscut l’alegria més gran en molts anys en forma de recuperació de la nostra llar, i hem viscut novament la crueltat del destí, escenificant-se de nou aquestes dues cares de la moneda que de manera gairebé permanent, acompanyen a aquesta centenària institució.

Per a Sentiment Perico, ha estat un any complicat en mig de tot el que significa el canvi que s’ha viscut al futbol base. El futur dirà si ha sigut o no encertat. Ha estat també l’any de l’acomiadament del jugador més important de nostra història, i no precisament com molts haguéssim volgut. Les culpes son repartides i així ho hem fet constar una i altre vegada. He intentat no fer sang en qüestions en les que la pròpia supervivència esportiva del equip en la màxima categoria, en mig d’una temporada dura, així ho aconsellaven. També quan ho cregut oportú, he optat per una crítica dura, però constructiva, quan així els fets ho aconsellaven i mesurant sempre les conseqüències que es derivessin.

Demano disculpes pels errors, que hagi pogut cometre. Ningú es perfecte en aquest mon, encara que alguns així s'ho creguin. També diré encara que soni a tòpic o a fàcil frase feta, que l’únic que m'ha mogut ha estat i segueix sent, el bé del RCD Espanyol, sense cap altre interès personal de cap tipus, malgrat que això costi molt d’entendre per a persones que son i es diuen pericos, però solament cobrant enormes sous...

L’únic objectiu, contribuir a fer del RCD Espanyol un club més gran. No acceptar la mediocritat ni el conformisme que alguns volen eternament condemnar a aquest club. Ser crític amb les males maneres, amb la deixadesa d’alguns, amb les mentides continuades d’altres, amb les falsedats, amb qui juga amb els interessos d’aquesta entitat. I sobre tot, aquells que des de fora de la institució, denigren el nostre club, el marginen, i sabotegen qualsevol intent de creixement social de l’entitat, sigui en l’àmbit que sigui i sempre des d’elevades tribunes mediàtiques o polítiques.

Vull agrair a tots els lectors que han fet que en el darrer trimestre hagi superat aquest modest mitja, les deu mil visites mensuals, i a totes aquelles persones que anònimament han contribuït en fer-me més fàcil la tasca, així com aquells que han deixat comentaris expressant amb total llibertat la seves maneres de pensar sobre els diversos temes.


No es un comiat definitiu, però si fins que recuperi ànims i forces per seguir endavant i en l’entitat hi hagi quelcom per parlar i comentar que negociacions inacabables i frustrats fitxatges.


Bones vacances per a tothom! Visca l’Espanyol!





14 comentaris:

Anònim ha dit...

buen verano para ti y el rcd espanyol,gracias por darnos toda la imformacion sobre el futbol base ,espero la temporada que viene tengamos mas triunfos.
att.padres del juvenil rcd espanyol

Anònim ha dit...

Josep M. descansa y disfruta de tu tiempo libre, recarga pilas y no bajes nunca los brazos, se que no lo haras,para que tu y nuestra MOSESTA PAGINA WEB, sobre nuestro rcdespanyol, siga dandonos lo que hace sentirnos pericos y ademas bien informados,y sobre todo con libertad de expresion. Un saludo y un abrazo.
Fernando.

Anònim ha dit...

Bones i merescudes vacances amic Josep M. Ara cal respirar i prendre forces de cara a la temporada vinent.
Gràcies per la teva tasca de difusió del sentiment perico.
Jordi Príncep

Anònim ha dit...

Bones vacances Josep Maria.
Com a pare del prebenjamí he seguit amb interès el teu blog perico tot aquest any. Espero recuperis forces per seguir ben aviat.
Per cert, crec que la foto del castell es de Lloret, oi?

Una abraçada.

Albert

Josep Maria ha dit...

Una abraçada a tots, amics lectors.
Salutacions

Josep Maria ha dit...

Efectivament, Albert.

Anònim ha dit...

Felicitats per la teva tasca! Fas una feinada realment impressionant! Bones vacances!

Anònim ha dit...

El teu voluntariatat és impagable i necessari. Aprofita aquestes vacances per carregar forces però no pensis en deixar de ser els ulls dels pericos lliures i pensants.
Ets patrimoni dels qui, com tu, també estimem l'Espanyol.
Quasimodo

Anònim ha dit...

Que disfrutes de las vacaciones y nos sigas haciendo acudir a tu site online. keyplus

Anònim ha dit...

Recarga pilas,Josep Maria.Tus analisis son de verdad completamente independientes.Tu labor con la base,impagable.

Anònim ha dit...

un gran treball durant tota la temporada, per tant unes merescudíssimes vacances. que vagi bé sr. josep maria.
gausfred

Fran ha dit...

Gran treball que fas!!
Que passis unes merescudes vacances!!

Ah! només un rectificació pels femenins de base encara no ens anem de vacances ja que tant l'aleví com l'infantil A van a Donosti a jugar la Donosti Cup i l'Infantil B juga la Costa Daurada.

Bé ens tornem a veure a la tornada de les vacances!
Una abraçada

Josep Maria ha dit...

Gràcies a tots per les vostres paraules. Es en realitat, el que més em recompensa moralment de les hores que li dedico a aquest tema, no sempre agradable doncs tots sabem el que hi ha al nostre club. Desitjar-vos a tots molt bones vacances, agrair-vos les vostres paraules un cop més, i esperem que no ens facin patir molt aquest Espanyol dels nostres patiments i dels nostrea amors.

Agraeixo la informació un cop més Fran, ja que no constaven en la darrera agenda del club, tot i que el torneig de la Donosti Cup ho vaig llegir al sempre interesant blog:http://espanyolfeminfa0910.blogspot.com/
però la memòria en va jugar una dolenta passada i ja no me'n recordava... que hi farem!.
Del Torneig Costa Daurada desconeixia aquesta informació. Que els hi vagi bé tant al infantil A com al B.
Salutacions a tots, i fins aviat.
Visca l'Espanyol!

Emilio ha dit...

Venga Josep María, a descansar y a recargar las pilas de cara a la próxima temporada.

Un saludo y bones vacances.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M