dilluns, 28 d’agost del 2006

Benvolguts pericos i periques:

Començo aquest projecte de blog, com un racó més que les noves tecnologies permeten de llibertat i pluralitat en un àmbit molt maltractat en aquest sentit com es el àmbit esportiu a la nostra terra. Lluny de les discrepàncies d’ordre polític, social o econòmic, el sentiment perico ens uneix profundament a tots aquells que defensem la llibertat d’escollir, el dret a pensar diferent, no tenir que donar comptes a ningú de quin equip som, no sotmetre’s a cap tipus d’imposició, tant de fet com de fact0, per que una societat que inclòs en l’àmbit esportiu, trepitja sistemàticament el dret de les minories a no caminar en la mateixa direcció dels que han imposat sempre els seus criteris, no es pot qualificar com una societat sana, i lliure.

I ho faig després d’una derrota dolorosa al nostre estadi, per que serveixi d’exemple que hi ha coses irrenunciables, com es el dret a escollir lliurement les nostres afeccions, les nostres il·lusions, sense que ningú ni cap institució ens digui per quin club de futbol hem de simpatitzar, i que això mai s’ha de veure afectat per que els resultats esportius ens donin l’esquena, per que com molt bé diu nostre dita, som la força d’un sentiment.

1 comentari:

Anònim ha dit...

apreciat (reporter) aixis es com m'agrada dirte. Et felicito per aquest any de la bona tasque que h'as fet per donnar a coneixer més el nostre estimat Espanyol, només dirte que estigui on estigui sempre lo primer que faix cuan encenc el ordinador es veure el teu/nostre blog
Espero que durant molts anys continuis aixis.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M