dimarts, 29 d’agost del 2006

COMENTARI

El nostre femení, un cop més salva l’honor blanc i blau.

Les nostres noies, el passat divendres estaven desitjoses que el UE Lleida no guanyés al Barça per pogué enfrontar-se al conjunt blaugrana, sense cap animadversió al conjunt lleidatà, i pogué un cop més demostrar qui realment gaudeix de la supremacia del futbol femení a la nostra terra.

Un altre cop, van arrasar a l’etern rival ciutadà, van assolir la xifra màgica dels 7 amb el famós gol del mal anomenat “honor” i ja es la tercera vegada que això succeeix. Molta gent estava a la nostra ciutat esportiva veient la victòria també important del nostre filial, però els que cada cop ens sentim més identificats amb l’esperit de lluita d’aquestes noies, els plantejaments tàctics i tècnics del nostre entrenador, i el esforç de tots els que fan possible que l’Espanyol femení sigui avui un dels setze (de moment) millors equips d’Europa (a veure si hi ha sort hi ens colem entre els vuit millors, malgrat la dificultat que això entranya), no podíem deixar passar l’ocasió d’estar al costat del equip que ens ha donat la primera lliga a la nostra historia, a la secció de futbol, i per tant també el primer doblet, fita aquesta tan sols igualada en nostre club per un altre equip femení... les noies del Volei blanc i blau, amb Cecilia del Risco al capdavant.

De justícia esportiva i moral per que abans de tot son éssers humans, es donar les gràcies a tot l’equip femení i al mateix temps reconèixer la importància de les seves gestes i donar públicament constància de les mateixes, aixecant acta en la xarxa de xarxes dels seus èxits.

Aqui deixo fotografies del partit final del Campionat de Catalunya, jugat el passat diumenge 27 d'agost de 2006 al Nou Cerdenya.



http://img182.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img182/4546/11567541780jn.smil



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M