dissabte, 29 de desembre del 2012

DAVID FERNÁNDEZ, GUARDONAT A ARONA
COM A MILLOR TÈCNIC DEL TORNEIG


David Fernández escollit com a millor entrenador.

L’organització del Torneig Internacional de Futbol-7 Blue BBVA que avui ha finalitzat a Arona (Tenerife), ha escollit com a millor entrenador del torneig al tècnic del RCD Espanyol David Fernández.

David Fernández tècnic les darreres temporades d’equips “B” a l’Espanyol (Aleví B 2010/11, Infantil B 2011/12 i 2012/13) sap el que es fer una tasca formativa més enllà dels resultats. Molts tan sols miren els resultats sense més visió que la purament resultadista i sense tenir en compta moltes vegades diverses circumstàncies del joc com enfrontar-se a equips superiors físicament i en edat. Pocs saben que altres clubs baixen jugadors dels A als B quan s’enfronten per exemple al RCD Espanyol. El conjunt perico poques vegades ho acostuma a fer, però molt menys David Fernández, que sempre ha preferit formà jugadors més enllà de hipotètics resultats, més enllà del que pugui suposar a més d’un veure l’Espanyol en setè o vuitè lloc per dir quelcom, en una classificació.

Pel fet que hagi donat minuts a tots els jugadors, sense titulars ni suplents dels 12 que s’ha vist obligat a escollir d’una plantilla de 22 jugadors. Pels valors que tots hem vist per les imatges de les retransmissions del torneig ha intentat inculcar als seus nanos. Uns valors que han de ser referents en tota pedrera que es consideri com a tal, i que li ha valgut en aquesta ocasió merèixer aquest guardó, en el que en darrera instància es reflectirà la tasca feta per molts tècnics al tant criticat per massa gent (sense haver-ne vist potser ni un sol partit a Sadrià), futbol base espanyolista. Es reflectirà també les il•lusions i el treball dia a dia d’un equip que si ve no ha pogut estar en semifinals, ha deixat bones sensacions a la fase prèvia del torneig.

Aquesta distinció cobra encara més importància, desprès de veure altres exemples que son tot el contrari. Entrenadors que no fan una substitució fins el darrer minut del partit com si els hi anés la vida i es tractés de la disputa d’una final europea de professionals (o pitjor, doncs en categoria professional hi ha substitucions sempre), jugant amb jugadors com els Obama, que potser d’aquí a tres anys encara hi tornaran a ser, potser encara seran alevins...  Un torneig que veritablement va a menys, per certes actituds totalment contraries a l’esperit del que té que ser un torneig d’alevins o infantils.       

Des d’aquí ens congratulem per aquesta distinció, i fem extensible aquest reconeixement a totes aquelles persones que malgrat tot lo succeït al futbol base, malgrat l’actuació erràtica d’alguns i malgrat el protagonisme i la incompetència d’altres, ells han seguit duent a terme la seva feina a la base, als diversos  equips, amb el màxim de rigor, professionalitat i espanyolisme, rebent a vegades en pròpia persona els cops dirigits a altres dirigents en concret, que moltes vegades han acabat caient com a censura global, sobre tot el futbol base de manera totalment injusta i desproporcionada.     



9 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep María este reconocimiento no tiene sentido,es una pantomima.Como se puede premiar a este personaje,dios mío me hecho las manos a la cabeza.Son dos años en Arona con jugadores de primer nivel y nada de nada.

Que es eso del mejor entrenador,podrían dar un premio también al mejor fisio no,que risa.

Este torneo es una verguenza,el tema de los hermanos Obama es eso una vergüenza.

Todo es mentira y una hipocresía inmensa,predica todo lo contrario de lo que hace,ni Richard Gere lo haría mejor.

VERGÜENZA

Anònim ha dit...

Jo no el conec gaire aquest entrenadors, ja que no he vist cap partit excepte els d'aquest torneig però feia goig veure com tota la plantilla tenia els seus minuts i la manera que l'entrenador parlava amb ells. Cosa que no era comú amb tots els equips, ja que molts tenien el seus equips inicials i aquests es quedaven durant tot el partit.
El Maldini de l'as va destacar de l'Espanyol que era l'equip que més jugava com equip, on no hi havia individualitats sino un bon bloc!!!!
Sergi

Anònim ha dit...

Al primero... Debe ser un padre despechado o un villarroyista!!!

Anònim ha dit...

David se merece este premio,por su dedicación y buen hacer en lo formativo.Lo importante es que los jugadores se formen.Supongo que el primero es algún papa despechado o alguno de los envidiosos que pueblan Sant Adria que intentan deslegitimar a nuestros técnicos para colocarse ellos o algún enchufado.Me encanta David,como me gustan Carles del Alevin A o Dani del Cadete A,no gente como el entrenador del juvenil A que uno no entiende como se han de ir s buscar entrenadores de fuera teniendo los técnicos que henos tenido en la casa,gente como Planaguma,Clotet,Poyatos,Semprons.Enhorabuena David. Jose Antonio Ruiz

Anònim ha dit...

El primer té tota la raó,el seu objectiu era ser el protagonista I sabía que aquest any hi havía aquest guardó.

En Villarolla es un angelet al seu costat.

Ha fet el seu paper a la perfecció.

PERICO TOTAL

Anònim ha dit...

A la web del club no fa cap comentari de aquest fet,no li donen cap importancia.

La veritat es que no la té,els protagonistes son els nens no el entrenador.

Aquest home s'ho creu masa i hara mes encara.Sempre ha tingut una actitud molt chulesca.

Lo unic que comenten es que ha sigut eliminat claramente per el Valencia.

Anònim ha dit...

Quins comentaris, L'Espanyol a jugat
con ho sap fer, i la sort es una cosa molt notable es aquests partits.
En horabona a L'ENTRENADOR I EL PROPER ANY, ja hem parlarem.
Salut i endavant RCDEspanyol.
Figot47

Anònim ha dit...

Simplemente,felicidades David. Te lo mereces por mejorar a todos tus futbolistas siempre, anteponiendo la mejora individual del jugador al resultado en la competición .
Entrenador que en categoría B forma al jugador muy positivamente y trata a todo el grupo de manera paritaria, sin distinciones. Ningún niño se siente suplente en su plantilla.
Excelente entrenador en la etapa de aprendizaje.

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo con el primer comentario... ACTORAZO!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M