dilluns, 25 de març del 2013

MOLTS ÀNIMS, ALEX BERMEJO !!!












RCD Espanyol Cadet “B“: 5  - C.F. Can Vidalet: 1


Victòria del Cadet “B” espanyolista davant el Can Vidalet en partit disputat el passat dissabte al vespre a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El partit va quedar marcat per la greu lesió patida pel jugador espanyolista Alex Bermejo, en el minut 36 de partit quan mancaven quatre, per la fi del primer temps.

En el mig camp, el 10 espanyolista va romandre (suposem lògicament per prescripció mèdica) a la gespa durant bona estona fins que va arribar l’ambulància. El partit no es va disputar en els seus quatre darrers minuts del primer període, indicant el camí dels vestidors el col·legiat quan el cronòmetre marcava els 42 minuts davant la impossibilitat de seguir disputant-se l’encontre.  La ambulància va trigar en arribar superant la mitja hora des de la lesió del jugador. Va entrar al terreny de joc i van ficar-hi dins a Alex Bermejo. Amb tot, l’ambulància encara romangué més d’onze minuts sense abandonar el terreny de joc, allargant-se l’inici del segon temps.

Des d’aquestes línies volem enviar ànims al jugador i família, esperant i desitjant que el període de recuperació de la lesió sigui el més breu i positiu possible, tot i que a jutjar per l’aparatositat i conseqüències posteriors a la mateixa, tot fa pensar que serà força llarg.

Tornant al partit, després d’aquesta dolenta notícia de les que mai ens agradaria tenir que donar, dir que l’Espanyol afrontava aquest partit a 8 punts d’un Sant Andreu en ratxa que segueix sense punxar, i amb l’equip en quadre. El conjunt de Rafa Beltrán, té una escassetat total d’efectius. A la marxa de tres jugadors a finals de gener (Roberto Toro, Sergi Donaire i Joan de la Hoz), cal afegir-hi a aquest capítol de baixes,   Mariano per temes burocràtics, Eric Sarmiento que va anar a Rússia amb el Cadet A i ahir a Manresa.  Durant el segon temps es va tenir que retirar lesionat amb molèsties també Marc Crespo, tenint només en la banqueta el tècnic espanyolista tres jugadors que han arrossegat també lesions de diferent consideració durant les darreres jornades i que arribaven ben justos al partit (Morales, Fernando i Juli).

Obrí el marcador l’Espanyol ben ràpid. Als tres minuts de joc a la sortida d’un còrner llençat des de l’esquerra Joel Sierra remata al fons de la porteria davant una certa passivitat defensiva dels de l’Hospitalet.  Arribà amb perill l’Espanyol amb una acció de Nolla que centra i Alex Bermejo remata tocant el porter i acabant estavellant-se la pilota al pal esquerre de la porta rival. La jugada continua i finalment un xut massa creuat del capità Ferran Barrera no hi arriba a tocar-lo per ben poc Nolla  a dos metres del pal dret.  

El segon gol espanyolista tingué lloc passat el primer quart d’hora de joc. Una centrada de Kevin es controlada dins l’àrea per Gerard Nolla, qui xuta rebutjant el porter en curt i allà, al lloc on ha d’estar sempre un davanter, Ayala marca empentant la bola dins la porteria del Can Vidalet.  El conjunt de l’Hospitalet va estar a punt de beneficiar-se d’una errada del meta Raul al rebuig amb el peu, doncs la pilota va colpejar al cap del davanter que anava a pressionar al meta espanyolista, però no va pogué controlar.     

Després d’un bon xut de Martí que sortiria fora per ben poc, l’equip espanyolista faria el tercer gol que sentenciava l’encontre. Una centrada de Crespo des de la dreta i Gerard Nolla –molt bé- remata de cap aconseguint un gol de bella factura. Sis minuts després va succeir tot el que he intentat explicar des de la meva desconeixença i ignorància en temes mèdics, al primers paràgrafs d’aquesta crònica.

En el segon temps, Ayoub va ocupar la porteria per segon partit consecutiu en el segon temps després del llarg període d’inactivitat també per qüestió mèdica.
Abans del quart, bonica jugada de Kevin per banda, amb centre forçat que atura el porter del Can Vidalet.  El quart gol fou altre cop per Adrián Ayala en una escapada en solitari i davant la sortida del porter, li envia una vaselina que tot i els esforços d’un defensor per evitar-ho acaba entrant dins.      

Ayoub en una sortida acaba escombrant pilota i jugador i veu com el col·legiat assenyala el punt fatídic tot i que sortosament fou groc el color de la cartolina. El llença el màxim càstig Rigol molt bé per alt i col·locat, totalment imparable.
Arrodoniria l’Espanyol el marcador deixant el definitiu 5-1 quan Ayala assisteix d’esperó per Martí Soler, qui marca a plaer en una jugada d’atac perica.

Podria haver incrementat el resultat els de Bertrán, doncs hi hagué varies bones jugades molt perilloses com una bona acció altre cop de Kevin per banda esquerra que li centra una pilota profunda que no arriba per centímetres tot i llençar-se a la gespa, el central incorporat a l’atac Cesar Mont. Juli també tingué una bona opció després de rebre en profunditat del recuperat Fernando, però el seu xut es marxa fora, a la dreta. Una bona passada de Víctor per Adrián Ayala, però aquest cop dins l’àrea s’entreté a l’hora de xutar i la pilota acaba a còrner refusada per un defensor. Als 40’ exactes, ni un segon més ni un de menys, el col·legiat molt oportunament assenyalà la fi d’aquest accidental partit sense afegir res. L'equip disputarà un torneig els propers dies a la capital d'Espanya, el "Torneig Ford".

  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Raul Aroca, Víctor, Kevin, Cesar Mont, Joel Sierra, Martí, Crespo, Ferran Barrera, Adrián Ayala, Alex Bermejo i Gerard Nolla.
Substitucions: Fernando per Alex Bermejo, m. 41; Ayoub per Raul Aroca, m. 41; Morales per Crespo, i Juli per Gerard Nolla, m. 57.

CF Can Vidalet: Aitor Pellecín, Pol Manresa, Sergi Torrado, Pau Guillén, Marc Lamana, Mario Saborido, Arnau García, Joel Sánchez, Jaume Mellado, Marc Pecellín i Jordi Sánchez.
Suplents: Gerard García, Marc Bayer (p.s.), Martí Rigol, Sergio Hernández, Jordi Romero, Pol Capilla, i Jacques Dengbeli.

Àrbitre: Enric Bureu Méndez. Va amonestar amb cartolina groga al porter espanyolista Ayoub, m.55 i als visitants Arnau García, m. 10 i Pau Guillén, m. 23.

Gols: 1-0: Joel Sierra, m. 3; 2-0: Adrián Ayala, m. 16; 3-0: Gerard Nolla, m. 30; 4-0: Adrián Ayala, m. 53; 4-1: Martí Rigol (pen.), m.56; 5-1: Martí, m. 61.

Incidències: Encontre corresponent a la 21ena. jornada del campionat de lliga del grup IV de Preferent Cadet, disputat el vespre de dissabte, al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.              


CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
U.E. SANT ANDREU
522116416120
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
442113534618
3
C.F. DAMM "B"
412113265024
4
C.F. SANTA EULÀLIA
392112364831
5
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE
372111464234
6
ASS.ESP. JOSEP MARIA GENÉ
362111374433
7
C.E. L'HOSPITALET
31219482830
8
C.D. SANT GABRIEL
30219393827
9
C.F. UNIFICACIÓ LLEFIÀ
30219394743
10
A.E. PRAT
30218674132
11
C.F. BADALONA "B"
28218494637
12
C.F. CAN VIDALET
272183104142
13
C. ESCOLA F. GAVA "B"
252174103241
14
C.E. EUROPA "B"
102131172771
15
ARRABAL-CALAF DE GRAMENET
92123161867
16
C.F. POBLE SEC At..
82122173392


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep Maria,segons anunciaba el periodista Jose Agustin Gómez a twitter l'entrenador Rafa Beltran i el seu preparador fisic haurian sigut destituits al acabar el partit.Al torneig que fas esment anirian alguns responsables de la coordinació i despres de setmana santa es faria public el substitut de Beltran.

Josep Maria ha dit...

Gràcies per la informació. Ho desconec. No es pot estar a tot. Salutacions!.

Anònim ha dit...

FutbolCatalunya.com

Espanyol: Tal com va dir @joseagustinww "Rafa Beltran no continua al Cadet B'.

SÍ que ho fa el preparador físic Marc Castellsagué #futbolcat

Anònim ha dit...

On han anat els jugadors Roberto Toro, Sergi Donaire i Joan de la Hoz?

Sergi

Anònim ha dit...

M

Anònim ha dit...

Joan Gómez juga a la Damm,Roberto Toro al Sabadell i Sergi Donaire ha deixat el Futbol tot i que continua pertanyen al nostre club.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M