dissabte, 30 de desembre del 2006

INFORMACIONS BREUS.




Els petits guanyen el IV Torneig de Pinos Puente de Benjamins (F- 7)

L’equip de Isaac Guerrero s’adjudica el torneig vencent a la final al Villareal (1-1) per penals, deixant fora en semifinals al Sevilla per 3-2, guanyant en quarts al Poli Ejido per 3-0 i aconseguint en la fase prèvia dues victòries davant Getafe(2-0), Jaen (2-1), i un empat en front el Sèneca de Còrdova.


El femení guanya a Terrassa .

Amb motiu de la disputa de la Copa Nadal de Terrassa, es va disputar ahir a les 18.00 hores al Estadi Olímpic egarenc, un partit entre un combinat de noies de Terrassa, i un combinat dels equips A i B del RCD Espanyol. El resultat final va ser de 0-5 favorable a les blanc i blaves.
Aquest partit era el previ a un triangular entre els equips formats per jugadors amateurs de la ciutat, un combinat de professionals de la ciutat (en el que es trobava Fran Erencia, jugador de l’Espanyol B), i el Terrassa FC. El guanyador van ser els professionals de Terrassa.

Armando Sa, per fi, marxa del nostre club.

Per fi, s’ha desvinculat del nostre club, un jugador que fins ara es negava a qualsevol sortida. Resulta molt maco, cobrar i anar passant els dies... El problema va ser aquella famosa segona temporada que el Villarreal CF va exigir per fer el tracte. Una no, dues... ara poden entendre els motius, ¿oi que si, senyors negociadors del RCD Espanyol?.
Armando Sà, que no comptava amb ell, Ernesto Valverde, i no gaire Lotina, passarà per un altre d’aquests desafortunats fitxatges a corre-cuita als últims moments, que acaben donant un nefast resultat la majoria de les vegades, i frenen el camí natural dels homes de la nostra pedrera, que com en el cas de Javi Chica, pot tenen que envejar al internacional moçambiquès. Serà recordat per el famós gol a Riazor en partit de lliga que l’Espanyol va remuntar i guanyar

Jonathan Soriano al Poli Ejido.

I allà es trobarà amb Miquel Robusté. Jonathan anirà cedit per el que queda de temporada, esperant que aquesta sigui de veritat la bona, la definitiva, i pugui tornar a l’Espanyol per triomfar. En el futbol no és sol arribar si no consolidar-se. I Jonathan molt aviat va arribar a dalt, però mai va gaudir ni de la continuïtat que han tingut altres jugadors, ni de la confiança dels diferents tècnics. A més, les lesions en moments claus han passat factura al jugador de Pont de Vilomara.


Foto d'arxiu : josep maria.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M