diumenge, 20 de juny del 2010

DIADA FINAL DE TEMPORADA
AL FUTBOL BASE DE LA GPE MANIGUA


















(Ciutat Esportiva Vall d'Hebron, Barcelona: Josep Maria)

Ahir dissabte a la tarda, va tenir lloc un any més, la festa de cloenda de temporada del futbol base de la GPE Manigua, a las instal•lacions de la Ciutat Esportiva de la Vall d’Hebron, a la ciutat comtal.

La jornada es va desenvolupar en mig d’un temps molt variable amb un xàfec que durant mitja hora va deslluir la tarda que va acabar amb temps assolellat. Des de les 15:00 hores els diferents equips va disputar partidets de comiat de la temporada: El Juvenil davant el Cadet, el Cadet “B” davant l’Infantil, el Infantil “B”- Aleví, Benjamí – Prebenjamí, i dos equips de l’Escola entre ells.

A mitja tarda, va tenir lloc l’acte de lliurament d’un record a tots els jugadors i tècnics col•laboradors de l’entitat. Cal esmentar, el present que van tenir els col•laboradors i jugadors de la institució envers el Vicepresident II, Martí Cañadas, al complir-se enguany 35 anys que la GPE Manigua ve desenvolupant aquesta tasca de futbol base de manera ininterrompuda, i d’aquests 35, Martí porta ni menys ni més que 34 anys dins el futbol base i bona part d’ells dedicat en cos i ànima en diferents responsabilitats en el futbol base de la Manigua. L’acte va estar presidit per el màxim mandatari d’aquesta penya, Dani Bosch.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M