dissabte, 26 de juny del 2010

SARA MÉRIDA I ALEXIA PUTELLES
CAMPIONES D'EUROPA SUB-17

UN FEMENÍ PLE DE JUGADORES DEL FILIAL I CATEGORIES INFERIORS, GUANYA A L'ESTARTIT (3-1), PERÒ NO POT AMB EL MONTPELLIER (1-2), A LA IWC DE TARRAGONA.

Sara Mérida (08/04/1993) i Alexia Putelles (04/02/1994) s’han proclamat avui campiones d’Europa Sub-17 en vèncer amb la seva selecció al combinat d’Irlanda a la tanda de penals en la final del Campionat d’Europa Femení d’aquesta categoria. El partit ha acabat amb empat a zero gols, i ha estat necessari el desenllaç a la tanda de penals a la que Espanya ha superat per 4-1 a la selecció d’Irlanda.

La mitja punta del primer equip Sara Mérida, ha disputat tot el partit sencer, mentre que la jugadora de Mollet del Vallès, que pertany al filial blanc-i-blau i que ja va debutar amb el primer equip a la Copa de la Reina davant el Prainsa en quarts de final ha sigut substituïda a la pròrroga.

Per arribar a aquesta final, Alexia Putelles va disputar amb el combinat espanyol la primera fase de classificació a l’Octubre de 2009 (dies 24, 26, i 29) participant en tots els encontres disputats: 2-2 davant Serbia, 21-0 davant Armenia, i triomf a domicili davant Russia per 0-3.

A la segona fase de classificació celebrada el passat mes d’abril (10, 12), va jugar dos encontres davant Dinamarca (5-1) i davant Bèlgica (triomf a domicili 0-2). En semifinals, (22/06), victòria davant Holanda pr 0-3 jugant un total de 430 minuts al marge de la final d’avui i aconseguint dos gols en aquest encontres precedents.

Sara Mérida, va participar amb el combinat espanyol en la segona fase de classificació en tots tres encontres (els mencionats davant Dinamarca, Bèlgica, i un tercer encontre -15/04- davant Suïssa, amb empat a zero. Va disputar la semifinal també els noranta minuts davant Holanda. Un total de 330 minuts i dos gols abans de disputar la final d’avui de la que s’han proclamats campiones d’Europa.

Berta, campiona d'Europa també
Fe d’errades:
També, la portera Berta Noguera s’ha proclamat campiona d’Europa, tot i que no ha jugat ni un sol minut amb el combinat espanyol i quan ho va fer ala primera fase de classificació pertanyia a la UE Vic (octubre de 2009). La meta ha estat fitxada per l’Espanyol i va ocupar la banqueta i/o ha estat tercera portera en el tram final de la Superlliga, l’eliminatòria final davant el Rayo, i en la Copa de la Reina.