diumenge, 22 de gener del 2012

ALTRE COP NO POT EL JUVENIL "A" AMB EL NÀSTIC (2-2)



















RCD Espanyol Juvenil “A”: 2 – C. Gimnàstic Tarragona: 2

Punxada davant un Nàstic, que li ha pispat quatre punts en la temporada.

Ensopegada del RCD Espanyol davant el Gimnàstic de Tarragona, en partit disputat aquest migdia a la Ciutat Esportiva, en el que ha vist com per dues vegades el conjunt grana neutralitzava les dues avantatges del quadre entrenat per Dani Poyatos. Els blanc-i-blaus veuen després d’aquest empat, com s’ha reduït la diferència amb el segon classificat, el FC Barcelona després del triomf d’aquest a Mallorca per 0-2.
 
 
L’equip espanyolista afrontava el partit amb baixes de consideració. El màxim golejador Ruben Herráiz “Rufo” i Josu per lesió no han pogut estar a disposició del tècnic. Avui ha debutat en partit oficial, Emi Djabrailov, jugador rus fitxat del Nice aquest estiu i que havent jugat en el filial en la pretemporada per temes burocràtics no ha jugat fins les hores. La seva participació en l’encontre ha sigut bastant discreta, poc afortunat. També en el segon temps, ha tornat a reaparèixer Jafar Jeboah, després d’una llarga lesió que l’ha tingut apartat dels terrenys de joc durant tot el que portem de temporada.
El partit s’ha posat coll avall pels espanyolistes quan Joan Jordan ha resolt perfectament en una pilota morta dins l’àrea després d’un llançament lateral de falta, que el gironí ha enviat al fons de la porteria tarragonina. Anteriorment, l’Espanyol havia avisat amb un llançament de falta directa a càrrec de Ruben Duarte que el porter Alberto ha tret amb una bona intervenció.

Els blanc-i-blaus han pogut fer el segon en una bona rematada de l’autor del gol, Joan, però el seu cop de cap s’ha marxat per sobre el travesser. També una falta llençada des de banda dreta a càrrec d’Emi, ha tingut al meta visitant com a protagonista.

Però en un contracop sobrepassada la primer mitja hora de joc que ha superat la sempre solvent cobertura espanyolista, ha acabat amb una doble ocasió dins l’àrea dels grana, i el meta Pau ha comés penal segons el criteri del col·legiat. El color de la cartolina ha sigut el groc, i Eugenio ha transformat la pena màxima enganyant al meta espanyolista, establint les taules en el marcador.
En els darrers minuts del primer temps l’Espanyol només ha gaudit de dues ocasions i també a pilota aturada; una falta llençada per Miravent ha estat rematada de primera entrant de darrera amb el peu pel central Ruben Duarte; l’esfèrica surt fora a la dreta de la porteria d’Alberto. La darrera oportunitat als darrers instants abans d’anar-se’n als vestidors, a càrrec d’Aitor, en el llançament directe de falta que rebutja a córner Alberto.

 
En el segon període l’Espanyol ha sortit disposat a desfer la igualada que reflectia el marcador. En un embolic dins l’àrea, Emi no ha pogut rematar caient a la gespa. En el 51’, un servei de cantonada executat per Canadell des de l’esquerra, toca Brian, i al segon pal lliure de marca, Ruben Duarte marca fent pujar el segon gol al marcador.

Però l’Espanyol ha cedit massa terreny després del gol davant l’empenta dels tarragonins i no ha disposat d’ocasions clares per sentenciar el partit. Així, al 83’ en el llançament d’un lliure directe, el vuit grana Eugenio, ha batut a Pau amb un llançament que pel centre ha tocat al travesser i ha acabat entrant dins la porteria espanyolista.

L’Espanyol a la desesperada ha tingut que lluitar contra un marcador desfavorable en la recta final de partit davant un Gimnàstic ben col·locat i que ha sabut mantenir a ratlla als atacants espanyolistes. Tan sols en un contracop que s’ha endut la bola amb el cap Jafar l’equip perico ha dut perill, però la seva centrada (més que un remat) no ha pogut ser rematada per ningú ja que la resta de companys no ha seguit la jugada.

En els darrers minuts abans del noranta, l’Espanyol ha assetjat la porteria tarragonina tancant al quadre grana a la seva àrea. Fins a tres serveis de cantonada ha executat el quadre espanyolista des del minut 87 al 90. Una centrada de Jafar ha estat rematada fluix de cap pel central Héctor, fàcil per Alberto.

Al temps d’afegit, alguns jugadors han perdut els nervis i els papers de manera clara. Després de perdre tot el temps del mon el meta local, el col·legiat ha assenyalat justament un lliure indirecte dins l’àrea visitant per infracció del meta visitant. Protestes, enfrontaments, picabaralla i una agressió a un jugador espanyolista que no hem pogut acabar identificant davant el munt de jugadors d’un i altre equip i que el col·legiat ni el jutge auxiliar han volgut sancionar. La falta s’ha executat (veure foto) passant Gil per Héctor que fent mistos, no ha pogut rematar i s’ha perdut la darrera opció. Rodríguez Enrique ha xiulat el final del partit amb l’empat que reflectia el marcador i l’Espanyol continua líder, però amb només un punt per sobre dels barcelonistes.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Pau, Arroyo, Héctor, Ruben Duarte, Aitor, Miravent, Emi, Joan, Brian, Gil i Canadell.
Substitucions: Jafar per Brian, m. 73; Adrián Ruíz per Canadell, m. 78; Pablo de Castro per Emi, m. 86. Altres suplents: Albarrán i August (p.s.)

 
Gimnàstic Tarragona: Alberto, Charly, Xavi, Madero, Miranda, Prince, Vadillo, Eugenio, Millán, Joan i Munta.
Substitucions: Izán i Alex per Murta i Charly, m. 65; Terroni per Vadillo, m. 73. Altre suplent: Folgas (p.s.)

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique, de la delegació de Barcelona. Ha mostrat cartolines grogues als locals Pau, m. 35, Albert Miravent, m. 37, i Héctor, m. 89 i als visitants Vadillo, m. 44 i Izán, m. +90.

Gols: 1-0: Joan, m. 11; 1-1: Eugenio,(p) m. 34; 2-1: Ruben, m.51; 2-2: Eugenio, m.82.

Incidències: Encontre corresponent a la 19ena. jornada de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat avui al migdia al camp primer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, amb fluixa assistència de públic. Matinal assolellada amb temperatura relativament suau.






CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.



.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL
51
19
16
3
0
47
7
2
F.C. BARCELONA
50
19
16
2
1
51
12
3
GIRONA F.C.
34
19
11
1
7
26
21
4
REAL ZARAGOZA
30
19
9
3
7
38
37
5
R.C.D. MALLORCA
28
19
8
4
7
24
16
6
U.D. CORNELLÀ
28
19
8
4
7
30
27
7
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
27
19
6
9
4
28
24
8
F. P. ESP. MATARÓ
26
19
8
2
9
30
24
9
C.D. SAN FRANCISCO
25
19
7
4
8
32
25
10
C.F. BADALONA
25
19
6
7
6
32
28
11
S.D. HUESCA
21
19
7
0
12
17
33
12
C.F. DAMM
18
19
5
3
11
24
34
13
CLUB LLEIDA ESPORTIU
18
19
5
3
11
17
32
14
C.D. CIDE
18
19
5
3
11
15
39
15
A.E.C. MANLLEU
17
19
5
2
12
17
40
16
C.F. REUS DEPORTIU
14
19
4
2
13
20
49

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Dios mio que mala es este año la categoria de division de honor. Ni una jugada de calidad en todo el partido.

Anònim ha dit...

Por lo que dices en tu comentario anterior no has debido de ver muchos partidos del juvenil. Tu crítica creo que carece de fundamento. Te puedo decir partidos donde la afición contraria ha quedado gratamente sorprendida por el futbol practicado por el Espanyol.

Anònim ha dit...

ayer no fue uno de los mejores dias ,pero el espanyol jugo mucho mejor que el nastic SUERTE CHAVALES

Josep Maria ha dit...

No estoy de acuerdo para nada con el primer comentario. No entraré a juzgar si hay más nivel o menos que otras temporadas. Si que és cierto que hay menos nivel en algunos equipos que otrora podían presentar batalla a los dos "grandes", pero en su conjunto es algo difícil de evaluar. Ahora bien, que tenga una relación causa efecto, el que ante el Nàstic el Espanyol no hiciera un buen partido en cuanto a ocasiones, con el nivel de la categoría no estoy de acuerdo, pero bueno, es una opinión y cada cual puede expresarla con total libertad. Si que ayer no fue uno de los días en que el equipo estuviera excesivamente lúcido, pero de ahí a descalificar por juego y nivel toda la categoría y toda la temporada, creo que hay un abismo.
Saludos.

Anònim ha dit...

yo tampoco estoy de acuerdo con el primer comentario, tio, no se cuantos partidos habras visto, es verdad que ayer no tuvimos suerte, pero tenemos calidad en el equipo y estan jugando muy bien, de todas formas ayer nos faltaba gente y eso el equipo lo nota tambien, arriba Juvenil A

Anònim ha dit...

Todo el mundo sabe que este año es la temporada con menos nivel en muchos años de la division de honor, tu josep maria tambien.

Anònim ha dit...

como te pasas tio, yo no se que partidos ves, creo que en otro campo, porque lo tuyo no se entiende, a ver si tu lo haces mejor, que boniti se ve desde fuera, hala un saludo

Anònim ha dit...

Y no veas el juvenil B septimo! si hay un nivel buenisimo en el Espanyol, ya vereis como el juvenil A finalmente no quedará primero y el segundo equipo ni hablar, otro año en tercera!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M