Foto d'arxiu: Can Piqué, va ser l'escenari també del XXVI Aniversari.
PENYA BLANC-I-BLAVA DE
MONTCADA I REIXAC
XXXVIII Aniversari
El proper 18 de febrer a la
Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac farem un sopar per celebrar el
nostre38 aniversari, aquesta celebració es durà a terme al Restaurant Can Piqué
de Montcada i Reixac. A continuació us
detallem el menú i el preu del mateix:
Pica-pica:
Cogollos, escalivada, plats
de pernil Ibèric, croquetes, Calamars a
la romana, truita de patates, bunyols de bacallà.
Segon plat a triar:
Vedella amb bolets o Lluç a
la marinera.
Postres:
Biscuit amb xocolata calenta.
Aigua, vi cafè i copa de
cava.
Preu del menú: 25 euros.
Preu del menú infantil: 12
euros.
Podeu apuntar-vos a través
del correu de la penya: info@pericosmontcada.com o al mòbil de la penya
607.271.055.
PENYA BLANC-I-BLAVA GRAN VIA
- SANT MARTÍ
III Aniversari
El dissabte 18 de febrer de
2012, la Penya Blanc i Blava Gran Via - Sant Martí celebrarà amb un sopar el seu
3r. Aniversari al Restaurant La Cala, Gran Vía de les Corts Catalanes 1028
(Barcelona).
PENYA BLANC-I-BLAVA D'ANDORRA
II Aniversari
El proper diumenge 19 de
febrer a les 14h la Penya Blanc i Blava d'Andorra celebrarà amb un dinar el
segon aniversari. Es celebrarà al Abba Xalet Suites Hotel a Terra Major de
Sispony (La Massana) i el preu del menu és de 38€
Per informació i reserves:
raimon.perales@gmail.com
PENYA PERICOS DE SANT SADURNÍ D’ANOIA.
1er. ANIVERSARI.
Divendres 24 de febrer de 2012 al Restaurant Cal Joan Marina, tindrà lloc
el sopar de commemoració del primer aniversari d’aquesta ambaixada espanyolista,
a Sant Sadurní d’Anoia. L’hora d’inici
serà a les 21:30 hores, i el menú és el següent:
Xató i embotit. Graellada de Carn o Rap amb Salsa, Cava, Vi, Postre i Café.
Menú infantil: Botifarra, pollastre i patates. Beguda i Postre.
Preus: Socis de la Penya: 27euros.
No-socis de la Penya: 30 euros.
Menú Infantil: 13 euros
Per reserves: pericodesantsa@hotmail.com o trucar
al telèfon 646 468 650 (Manel Rodríguez)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada