dijous, 9 de febrer del 2012

AGENDA SOCIAL:
ACTES SOCIALS DE PENYES (18-24 FEBRER)



Foto d'arxiu: Can Piqué, va ser l'escenari també del XXVI Aniversari.


PENYA BLANC-I-BLAVA DE MONTCADA I REIXAC

XXXVIII Aniversari

El proper 18 de febrer a la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac farem un sopar per celebrar el nostre38 aniversari, aquesta celebració es durà a terme al Restaurant Can Piqué de Montcada i Reixac.  A continuació us detallem el menú i el preu del mateix:

Pica-pica:
Cogollos, escalivada, plats de pernil Ibèric, croquetes,  Calamars a la romana, truita de patates, bunyols de bacallà.

Segon plat a triar:
Vedella amb bolets o Lluç a la marinera.

Postres:
Biscuit amb xocolata calenta.

Aigua, vi cafè i copa de cava.


Preu del menú: 25 euros.
Preu del menú infantil: 12 euros.
Podeu apuntar-vos a través del correu de la penya: info@pericosmontcada.com o al mòbil de la penya 607.271.055.



 
PENYA BLANC-I-BLAVA GRAN VIA - SANT MARTÍ

III Aniversari

El dissabte 18 de febrer de 2012, la Penya Blanc i Blava Gran Via - Sant Martí celebrarà amb un sopar el seu 3r. Aniversari al Restaurant La Cala,  Gran Vía de les Corts Catalanes 1028 (Barcelona).  


PENYA BLANC-I-BLAVA D'ANDORRA


II Aniversari

El proper diumenge 19 de febrer a les 14h la Penya Blanc i Blava d'Andorra celebrarà amb un dinar el segon aniversari. Es celebrarà al Abba Xalet Suites Hotel a Terra Major de Sispony (La Massana) i el preu del menu és de 38€


Per informació i reserves: raimon.perales@gmail.com




PENYA PERICOS DE SANT SADURNÍ D’ANOIA.

1er. ANIVERSARI.

Divendres 24 de febrer de 2012 al Restaurant Cal Joan Marina, tindrà lloc el sopar de commemoració del primer aniversari d’aquesta ambaixada espanyolista, a Sant Sadurní d’Anoia.  L’hora d’inici serà a les 21:30 hores, i el menú és el següent:

Xató i embotit. Graellada de Carn o Rap amb Salsa, Cava, Vi, Postre i Café.
Menú infantil: Botifarra, pollastre i patates. Beguda i Postre.

Preus: Socis de la Penya:  27euros. No-socis de la Penya: 30 euros.

Menú Infantil: 13 euros

Per reserves:  pericodesantsa@hotmail.com o trucar al telèfon 646 468 650 (Manel Rodríguez)   






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M