diumenge, 5 de febrer del 2012

DOBLET DE RUFO,
EN UN JUVENIL QUE TORNA A GUANYAR (2-0)





RCD Espanyol Juvenil “A”: 2 –U.D. Cornellà: 0

Disputat encontre el que s’ha vist avui a la Ciutat Esportiva amb un Espanyol que després de dues jornades sense guanyar en les que se li va escapar el triomf en els darrers minuts, no es podia permetre altre resultat que una victòria davant un sempre complicat Cornellà que es creix quan s’enfronta als blanc-i-blaus. Fins avançat el segon temps, quan Rufo ha transformat una pena màxima comesa sobre la persona d’Oscar Arroyo, no ha pogut posar-se per davant el quadre de Dani Poyatos. En la recta final, el Cornellà llençat per l’empat ha vist com en l’afegit en un contracop l’Espanyol sentenciava amb un segon gol obra també del golejador Rufo.

Molt li ha costat a l’Espanyol superar l’entramat defensiu d’un Cornellà que tancava espais i que davant les poques idees ofensives dels blanc-i-blaus ha jugat mantenint el resultat inicial en espera de pogué aprofitar algun contracop. Els espanyolistes no han sabut moure la pilota amb suficient rapidesa i profunditat per crear clar perill a l’àrea de Sergio.

El Cornellà ha arribat a les immediacions de l’àrea espanyolista amb una centrada d’Edgar rematada per Civil de cap, fluix per Pau. Les més clares, una rematada rasa de Víctor, que ha sortit junt a l’exterior de la xarxa i un llançament directe de falta a càrrec de Civil que s’ha marxat a la dreta de la porta espanyolista.
Per part espanyolista la més clara ha sigut una pujada d’Arroyo (dels més destacats amb les seves incorporacions en atac per banda dreta) que ha acabat amb una centrada d’or per Jafar que tot sol ha rematat de cap, i picant l’esfèrica a la gespa, amb el bot s’ha marxat pel sobre el travesser quan ho tenia tot a favor per batre Sergio. També en una jugada en la que Arroyo ha pujat a l’atac s’ha demanat penal a favor dels espanyolistes, però Díaz Melero no ha apreciat punibilitat en l’acció.

A deu minuts del descans, fort ensurt el que ha patit l’Espanyol quan un servei de cantonada executat des de la esquerra a càrrec de Ñito, ha estat rematat de cap a boca de canó per Jorge, traient una mà salvadora Pau evitant el gol visitant que a bon segur hagués canviat la decoració del partit i el seu desenvolupament posterior en el segon temps. Una penetració d’Arroyo, retallant i superant al seu rival, ha servit per ficar-li una bola d’or a Miravent dins l’àrea, però aquest amb poc angle ha aixecat l’esfèrica sense que ningú pogués rematar, ni la trajectòria d’aquesta anés a porta.

Al minut 43, l’onze del conjunt verd, Donado, que ja havia vist una primera cartolina al minut vint-i-set de joc, ha fet falta a Oscar Arroyo prop de la cantonada, i per si no fos poc ha colpejat l’esfèrica sobre Arroyo estant caigut sobre la gespa. Segona cartolina i al carrer...

D’aquesta manera l’Espanyol ha afrontat tot el segon temps amb superioritat numèrica. Però el gol no arribava... Jafar no podia rematar una centrada d’Aitor per ben poc, i quan si que ho feia i enviava l’esfèrica al fons de la porteria la jugada quedava invalidada per situació antireglamentària de Jafar quan rebia en ràpid contracop de Canadell qui tenia un company a la seva esquerra, escollint l’opció equivocada, doncs el davanter ghanès es trobava en fora de joc.

El Cornellà tot i jugar amb deu homes no renunciava gens ni mica a donar la sorpresa i en un contracop al 53’ el darrer jugador espanyolista s’ha d’emprar a fons per tallar la perillosa jugada llançant-se a terra. Però si algú mereixia el gol era clarament el quadre espanyolista qui arribava amb força perill, però amb desencert en els metres finals. Una centrada de Gil Muntades es rebutjat a un metre de la línia de gol per Ramón evitant la rematada de Jafar.

Poyatos realitza un doble canvi previsible: Surten Brian i Rufo (a qui una lesió va apartar de l’onze titular davant el Nàstic i a Palma va jugar uns minuts). Marxa Miravent i el rus Emi que encara se’l veu bastant desacoblat amb el grup. Només sis minuts després, una penetració d’Arroyo es tallada en falta dins l’àrea per la lateral dreta, i aquest cop Díaz Melero no ho dubta i assenyala el punt fatídic.
 
 
Rufo llençarà el penal, ajustant a l’esquerra de la porteria de Sergio i obrint el marcador pel conjunt espanyolista. En altre penetració d’Arroyo, el lateral dret no precisa en la darrera passada i no arriba Jafar en la frontal de la petita.
 
 
Doble canvi efectuat per part del extècnic del femení espanyolista, Diego Morata, i posteriorment per part espanyolista entren Pablo de Castro i Albarrán. En altre ocasió per sentenciar el partit, l’Espanyol ho intenta amb una molt bona paret entre Aitor i Rufo, tocant de primera el golejador espanyolista per la penetració del lateral esquerrà que en el darrer moment centra massa tancat junt a la línia de fons aturant el meta del Cornellà.

En els darrers minuts, el Cornellà es llença a per l’empat tot i jugar amb deu jugadors ja de manera descarada en un tot, o res. Tindria una bona opció, però la centrada massa tancada es aturada per Pau molt segur i no dona opció al conjunt verd. Amb els del Baix Llobregat avançats totalment, els espanyolistes tenen l’opció de sentenciar. Primer, amb un xut de Rufo ras que colpeja a la part exterior de la base del pal esquer. Després en un contraatac espanyolista conduit per Jafar qui obre a la banda esquerra per la incorporació de Brian qui penetra i deixa una centrada al bell mig de l’àrea per Jafar qui s’ha de girar al fer el control, i amb tot a favor, remati fort, però per sobre el travesser.
 
 
Als dos minuts de l’afegit, una pilota en profunditat per Brian que tot sol intenta afusellar a Sergio; aquest rebutja amb el peu salvant el segon gol espanyolista, però el refús li cau a Rufo qui seguint la jugada i amb poc angle però molt a prop del pal esquer, endinsa l’esfèrica a la porteria visitant anotant el segon gol que ja seria definitiu i a nivell particular tornant a incrementar el seu bagatge golejador que ja s’estén fins els divuit gols.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Pau, Arroyo, Bonilla, Héctor, Aitor, Miravent, Emi, Joan, Jafar, Gil i Canadell.
Substitucions: Rufo i Brian per Miravent i Emi, m. 59; Pablo per Canadell, m. 84; Albarrán per Aitor, m. 88.
 
 
UD Cornellà: Sergio, Pau, Martí, Ramón, Edgar, Zurita, Víctor, Ñito, Civil, Jorge, i Donado.
Substitucions: Marroco per Víctor, m. 57; Moha per Civil, m.67; Vargas per Ramon, m. 75; Dani per Edgar, m.77

Àrbitre: Rafael Díaz Melero, de la delegació de Lleida. Ha mostrat cartolines grogues a Donado (m.27 i m.43) sent expulsat.

 
Gols: 1-0: Rufo (pen.), m. 65; 2-0: Rufo, m. 92.
 
Incidències: Encontre corresponent a la 21ena. jornada de lliga de Divisió d’Honor Juvenil, en el seu grup tercer. Camp primer de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Cel cobert, ennuvolat, amb ambient força fred.


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.
<>
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL
55
21
17
4
0
51
9
2
F.C. BARCELONA
53
20
17
2
1
55
12
3
GIRONA F.C.
40
21
13
1
7
33
21
4
REAL ZARAGOZA
33
20
10
3
7
40
38
5
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
31
21
7
10
4
30
25
6
F. P. ESP. MATARÓ
29
21
9
2
10
34
28
7
U.D. CORNELLÀ
29
21
8
5
8
30
29
8
R.C.D. MALLORCA
28
20
8
4
8
24
17
9
C.F. BADALONA
28
21
7
7
7
35
30
10
C.D. SAN FRANCISCO
26
21
7
5
9
34
29
11
S.D. HUESCA
23
21
7
2
12
17
33
12
C.F. DAMM
21
21
6
3
12
25
38
13
CLUB LLEIDA ESPORTIU
20
21
5
5
11
18
33
14
C.D. CIDE
19
20
5
4
11
15
39
15
A.E.C. MANLLEU
18
21
5
3
13
18
45
16
C.F. REUS DEPORTIU
14
21
4
2
15
21
54

1 comentari:

Anònim ha dit...

primera parte con mas problemas de gol pero penalti y gol ,despues ya cambio.Buen partido de la defensa y portero




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M