dilluns, 6 de febrer del 2012

A QUATRE PUNTS!.
EL FEMENÍ GUANYA 3-1 AL VALENCIA FÉMINAS

Foto d'arxiu. Marta Torrejón, va obrir el camí del triomf
L'equip  valencianista escalfant moments abans del partit, amb el termòmetre de l'edifici veí, marcant 4º.

1 Divisió femenina.
Jornada 20 RCD Espanyol 3-1 València Fèmines
Triomf merescut de les periquites que els dóna moral per afrontar aquesta lliga, ja que van perdre les líders i quedar campiones ara està a 4 punts. Les blanc i blaves van demostrar la seva superioritat a la primera part col·locant-se amb un 3-0, van tenir més ocasions, domini i bon joc. A la primera part, quan el partit estava sentenciat, les valencianistes van demostrar tenir un gran equip que no mereix estar en descens, i que té conjunt per estar en 1a. Divisió. Van fer un atac i gol, amb moltíssimes oportunitats que la mala sort i les grans aturades d'Alba Montserrat van evitar la remuntada.
En els últims minuts les de la Ciutat Esportiva Dani Jarque van despertar i van intentar el quart que no va entrar.Partit en què les canteranas catalanes continuen demostrant el seu gran paper en l'equip; Sara Navarro va tornar a jugar i ho va fer bé, debut de Mònica Bacter que també va tenir una bona actuació. Ariadna Forment va estar convocada també.Les altres ja estan plenament consolidades amb el primer equip.
Continua també el duel de les espanyolistes per ser el conjunt més golejador, són les primeres amb 76 gols i la pitxitxi de la categoria és Mary Paz Vilas que va tornar a marcar dues vegades i va ser la protagonista de l’encontre. La mala notícia més de les baixes que tenen les barcelonines va ser la lesió de Carla Cotado, quan millor ho estava fent havent comprovat que té una plaça fixa en el primer equip. Esperem la seva ràpida recuperació, igual que les altres lesionades. Partit en què s'esperaven baixíssimes temperatures i al final es va disputar amb una màxima de 4 graus i una mínima de 3.

Xut de Marta Yáñez a les mans de la portera. Xut a boca de canó de les valencianistes i aturada d'Alba Montserrat. Xut de Mary Paz Vilas, fora.
1-0 Rematada de cap de Marta Torrejón que inaugura el marcador.
Xut de Mary Paz Vilas fora.
2-0 Xut de Mary Paz Vilas col·locat i ajustat al pal dret de la porteria.
Gol de Sara Serna anul·lat per un fora de joc que sembla que no hi va haver. Xut de Marta Yáñez per sobre de la porteria. Xut de Brenda Pérez per sobre de la porteria.
3-0 Impressionant golàs de Mary Paz Vilas que marca de vaselina des de fora de l'àrea. Desperten les chés que xuten dues vegades a les mans d'Alba Montserrat. Fi primera part.
Comença el segon temps. Llançament directe de falta realitzat per les visitants per sobre de la porteria. Xut de les valencianes i aturada d'Alba Montserrat. Llançament directe de falta del València Fèmines i rebuig a còrner d'Alba Montserrat. Doble ocasió de les de la capital del Túria. Xut de les valencianes i rebuig d'Alba Montserrat, rematen i Marta Torrejón treu de la línia de gol.
3-1: Gol de Salomé que xuta centrat.
Xut fluix de Mary Paz Vilas als peus de Maria José. Xut de les valencianes i aturada d'Alba Montserrat. Xut de la dorsal n º 11 del València Fèmines a les mans d'Alba Montserrat. Xut de Marta Yáñez per sobre de la porteria. Xut de Núria Mendoza per sobre de la porteria. Xut de Mary Paz Vilas i rebuig a còrner de Maria José.

Alineacions:
RCD Espanyol: 13 Alba Montserrat, 5 Marta Torrejón, 6 Sara Serna (Sara Navarro, min.58),  8 Sonia Matias,  9 Mary Paz Vilas , 11 Sara Monforte, 19 Marta Yáñez (Mónica Bacter, min.90), 21 Lara Rabal, 23 Brenda Pérez (Alba Pomares, min.82), 25 Núria Mendoza, i 26 Carla Cotado.
Valencia Féminas: Maria José, Nuria, Salomé (Concepción, min.69), Ivana, Gemma, Maria (Raquel, min.74), Arantxa, Judith, Marta (Claudia, min.89), Anna Torrent i  Nayadet (Naiara).
Àrbitre: Arnau Llopart Carbó, de la delegació de Barcelona.

Crònica cedida per Jose Carrera per a Sentiment Perico.