dijous, 29 de març del 2012

DAVID GERBOLÉS CONTINUARÀ
PRESIDINT LA PENYA BLANC BLAVA DE MONTCADA


Va finalitzar el procés electoral a la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac amb la retirada de l’única candidatura fins ara que s’havia presentat encapçalada per Francisco Martínez. Al no haver-hi cap candidat a fer-se amb els destins d’aquesta ambaixada perica a la població vallesana, s’ha vist obligat David Gerbolés (president dimissionari al finalitzar el seu mandat) a continuar al front de la penya amb una junta més reduïda.
Aquest és el comunicat oficial d'ahir tarda:


En la tarda d'avui s'ha triat la nova junta directiva de la nostra penya, a primera hora de la tarda Francisco Martinez únic soci que havia presentat la seva candidatura per presidir la nostra entitat ha decidit per motius personals retirar la seva candidatura.

Davant la no presentació de cap candidatura més, l’actual president David Gerbolés ha pres la decisió de donar un pas endavant i presentar la seva candidatura a presidir la PBiB Montcada i Reixac amb una junta directiva més reduïda i amb la incorporació d'alguna cara nova.


D'aquesta manera la junta directiva queda conformada de la següent manera:

President: David Gerbolés.
Vicepresident: Ricard Aguilar.
Tresorer: Norberto Sánchez.
Responsable de l'àrea social: Francisco Martinez.
Responsable d'audiovisual i màrqueting: Alberto Busquets.

Aquesta nova junta directiva vol agrair molt sincerament la feina feta durant quatre anys pels directius sortints, Pedro Manzano, Jaume Batlle, Jesús Hernández i Agustin Fuertes.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M