dilluns, 26 de març del 2012

EXHIBICIÓ DEL FILIAL (6-0). AQUEST ÉS EL CAMÍ...

















RCD Espanyol “B”: 6 -  C.F. Balaguer: 0

L’Espanyol B va deixar enrera la darrera ensopegada a Terrassa amb un triomf contundent en un dels millors encontres realitzats durant tota la temporada; al menys el més efectiu de tots, ja que encara no havia assolit registres que arribessin a la mitja dotzena de gols. I encara hagués pogut ser molt més ampli el marcador si l’equip de Longhi no s’hagués quedat amb deu homes en el segon temps per expulsió de Thievy. Des d’aquell moment el partit va quedar totalment mort i l’espectacle que fins les hores estava oferint el filial blanc-i-blau va finalitzar.

Pràcticament en família, la pitjor entrada de la temporada degut que tan sols dos hores després de finalitzar el partit començava a l’Estadi el partit del primer equip, cosa que ha fet que molts dels fidels en aquesta ocasió preferissin el bon dinar a les presses. Ells s’ho van perdre...

Sigui pels motius que siguin, la qüestió és que l’Espanyol “B” va sortir al terreny de manera molt diferent a altres encontres; De seguida es va veure que l’Espanyol imprimia un major ritme i molta més verticalitat des del primer minut de joc. Als dos de joc ja va tenir una gran oportunitat en un mà a mà de Thievy en el que el meta Nogués li va guanyar la partida. Pirulo, amb un gran tret, estavellà l’esfèrica a la part superior del travesser, amb el meta totalment batut.  Una de les poques ocasions del conjunt de La Noguera, va ser una centrada amb rematada de cap creuat, a l’esquerra.

L’equip espanyolista va obrir la golejada amb una centrada des de l’esquerra conseqüència d’una falta penjada per Cristian Alfonso que remata pentinant Julio Rico al fons de la porteria del conjunt lleidatà.

Minuts després, Bakari va elevar el compte dels espanyolistes quan un potent xut colpeja al pal dret i acaba entrant dins la porteria de Nogués. L’Espanyol havia resolt de la manera més eficient i per la via ràpida.  Cristian Alfonso va pogué fer el tercer en un u contra u amb Nogués que va acabar amb una rematada al peu del meta del Balaguer. Bakari fent jugada aquest cop per la banda arriba fins línia de fons però la seva centrada no troba rematador que seguís la jugada. 

Una de les millors accions del partit no va tenir el premi que mereixia. Una centrada en una falta lateral des de banda esquerra a càrrec de Cristian Alfonso és rematada de volea per Sergi Darder, estavellant l’esfèrica al pal esquer de la porteria. Una gran jugada en un molt bon partit de Darder i de tot l’equip.

El tercer va tornar a dur la signatura de Bakari després d’engaltar un xut creuat de nou colpejant al dret i entrant dins, després d’una molt bona triangulació dels homes d’atac espanyolista.  Bakari li va donar una bona passada a Cristian Alfonso qui s’entreté massa i xuta fura sortint finalment a còrner tocant un defensor.

Abans dels descans, gran canvi de joc de més de trenta metres de Sergi Darder per Cristian Alfonso, qui es marxa tot sol després de retallar al darrer defensor i supera la sortida del meta Nogués amb un bon toc i la vaselina precisa acaba entrant en la porta del Balaguer malgrat el desesperat intent de Isern per rebutjar i impedir el gol sobre la mateixa línia de gol.

Després del descans, triple canvi de Jordi Cortés per intentar mitigar l’efectivitat del temporal que li queia a sobre al conjunt de La Noguera.  Però no va tenir gens d’efecte ja que l’Espanyol estava en ratxa i a al primer minut una falta llençada per Cristian Aolfonso és a punt de ser el cinquè quan Bakari per molt poc és a punt de tocar l’esfèrica ficant la bota llençant-se a la gespa.

El cinquè arribar de peus de Pirulo, quan a boca de gol remata després de superar a Nogués, en  una bona jugada per la dreta a càrrec de Thievy.  L’Espanyol continuà atacant i una passada de Bakari per Alfonso acaba amb un xut d’aquest forçat amb poc angle, fora.

Als deu minuts de joc, Thievy és objecte d’un clar penal a càrrec de Isern. En un principi Paul Quaye agafa l’esfèrica per llençar-lo, es posa pel mig Bakari, però finalment és el central hispa-marroquì Zou qui efectuà el llançament, molt bé, enganyant a Nogués enviant l’esfèrica ras per la seva esquerra.

Vuit minuts després Thievy en jugada individual des de banda cap el mig comença a driblar a mig equip del Balaguer, arriba tard després del darrer regat quan anava a xutar arriba tard  i colpeja al defensor del Balaguer qui reprova amb indignació la jugada del francès amb el marcador existent. El col·legiat molt rigorós expulsa amb vermella directa l’acció del davanter espanyolista de manera desproporcionada.

L’equip jugarà amb deu homes la resta del partit. Partit que ja no tindrà res a veure amb el jugat, en el que l’Espanyol jugarà per mantenir el resultat deixant córrer els minuts i donat per més que bo el resultat.

Això ho aprofita el Balaguer per intentar marcar un gol que maquilli al menys una mica el fort marcador advers. Zou en una bona acció talla llençant-se a la gespa un intent dels de la Noguera en una jugada de perill visitant.  Longhi realitza canvis col·locant primer Víctor Álvarez per Bakari, situant-lo a la lateral avançant a Clerc per davant i posteriorment Senent substitueix a Darder, i Moha per Pirulo en la recta final del partit.            
Moha tindria el setè en les seves botes en un mà a mà però el davanter ex del Badalona Juvenil, intenta col·locar la rematada per sota les cames del porter però aquest no es deixa sorprendre i es fa amb l’esfèrica en una gran oportunitat per fer el setè.  El Balaguer també tindria ocasió de superar a Germán quan un xut de Figuerola s’estavellà al pal. En els darrers instants un llançament directe de falta es marxa per sobre la porteria de Germán Parreño.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Germán, Julio Rico, Carles Clerc, Blanchart, Zou, Paul Quaye, Pirulo, Sergi Darder, Bakari, Cristian Alfonso i Thievy.
Substitucions: Víctor Álvarez per Bakari, m. 69; Pau Senent per Darder, m. 72; Moha per Pirulo, m.82. Altres suplents: Dinu (p.s.) i Gabi. Entrenador: Raul Longhi.

CF Balaguer: Nogués, Usall, Giribet, Rubén Egea, Isern, Xavi Gracia, Jony Fernández, Benet, Ermengol, Figuerola i Óscar Imaz.
Substitucions: Domi, Jony Fornier i Isaac per Usall, Benet i Ermengol, m. 46. Altres suplents: Julià (p.s.) i Ciruela. Entrenador: Jordi Cortés.

Àrbitre: Sr. Moisés Vizcarro Caparrós, de la delegació de Tarragona, assistit en bandes per Melús Fierro i López Jiménez. Va mostrar cartolines grogues a Rubén Egea, m. 15, Benet, m. 37, Sergi Darder, m. 39, Isern, m.55, Domi, m.57, i Oscar Imaz, m. 86. Expulsió amb vermella directe a Thievy, m. 63.

Gols: 1-0: Julio Rico, m. 16;2-0: Bakari, m 25; 3-0: Bakari, m. 36; 4-0: Cristian Alfonso, m. 44; 5-0: Pirulo, m. 52; 6-0: Zou, (pen.), m. 55.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada  31ena. del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió, disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque en un matí assolellat amb temperatura força elevada per trobar-nos en els primers dies de primavera. Molt poc públic; la pitjor entrada de la temporada.




CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ, GRUP 5è.

.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
A.E. PRAT
64
31
19
7
5
45
19
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
54
31
14
12
5
48
20
3
C.F. POBLA DE MAFUMET
52
31
14
10
7
41
21
4
TERRASSA F.C.
52
31
15
7
9
49
46
5
A.E.C. MANLLEU
50
31
14
8
9
59
44
6
F.C. VILAFRANCA
48
31
14
6
11
42
45
7
U.E. CORNELLÀ
47
31
11
14
6
44
30
8
U.E. RUBÍ
46
31
13
7
11
54
41
9
F.C. SANTBOIÀ
44
31
12
8
11
34
36
10
U.E. CASTELLDEFELS
42
31
11
9
11
40
39
11
U.E. OLOT
40
31
10
10
11
41
43
12
C.F. GAVÀ
39
31
10
9
12
37
43
13
C.E. EUROPA
37
31
10
7
14
29
36
14
C.F. MONTAÑESA
37
31
8
13
10
33
44
15
C.F. BALAGUER
37
30
10
7
13
25
43
16
U.E. VIC
36
31
9
9
13
38
42
17
C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ
34
31
8
10
13
34
43
18
U.D. At. GRAMENET
32
30
8
8
14
32
42
19
C.F. AMPOSTA
27
31
7
6
18
39
62
20
C.D. MASNOU
21
31
4
9
18
29
54
 
 
 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ayer magnifico partido del filial, jugando por primera vez con una circulacion de balon muy rapida a 1 o 2 toques rompiendo la presion del rival una y otra vez. Thievy es un puñal arriba, tiene un puntito mas que el resto. El equipo en general muy bien. Mencion a parte como tambien hace josep maria el partidazo espectacular del mallorquin darder, que jugadorazo, nadie puede entender el porque pochetino todavia no lo ha hecho debutar, porque es un jugador diferente al resto, es mas un jugador hecho en la masia que en la dani jarque. Un consejo a planes, ata bien a este jugador. Animos a todos y este año si o si hay que ascender como sea..

Anònim ha dit...

Que pochetino fagi debuta en sergi darder ja, tothom sta d'acord que es el millor jugador o un dels millors del filial!!
sergi

Anònim ha dit...

Darder y diez mas siempre, enterate longhy. A este chaval con la putada que le han hecho con el debut de quaye sin hacer ningun merito y el ganandoselo año tras año luchando por nuestros colores seguro que este año se va fijo, yo de el tambien me iba y rapido. Poche dimision, ya no te soporta nadie.

Anònim ha dit...

Igual que darder se merece el debutar con el primer equipo zou tambien, es mucho mejor que amat y forlin.

Anònim ha dit...

A Darder lo unico que le falla ahora mismo es el fisico para poder competir con el primer equipo, algunos andais como locos por que debute, mejor seria que se desarrollara en el B y que cuando debutara no tuviera de bajar más al segundo equipo, debutar por debutar a mi modo de ver es una tonteria.

Al ultimo comentario, Zou ya debuto con el primer equipo en Copa Catalunya.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M