dijous, 17 de gener del 2013

ÀNIMS ALBERT!!!'

TRIOMF DEL FILIAL 3-2 A L'AMISTÓS D'AQUEST MATÍ, DAVANT EL CONJUNT XINÈS DEL SHANGAI EAST ASIA FC.


Aquesta si que és una de les notícies que menys a un servidor no li agrada gens tenir que donar. Albert Alavedra, defensa central del RCDE Infantil “A” es passarà finalment en blanc tota la temporada.

Albert Alavedra Jiménez (Castellber i el Vilar, 26/02/99), va arribar al futbol base espanyolista procedent del CE Manresa, la temporada 2007/08 com a benjamí de primer any. Entre altres èxits als respectius equips pericos, el recordareu com a aleví, doncs va ser un dels capitans de l’equip que va guanyar el darrer Nacional de F-7 Aleví (Brunete), disputat a Cadis el juny de 2010.

Titular indiscutible i central de gran qualitat demostrada en tots els equips espanyolistes amb els que ha anat pujant, fins aquesta temporada a l’Infantil “A” on una lesió el va començar a apartar dels terrenys de joc. Una recaiguda va fer que no hagi jugat en tot el campionat i quan ja feia unes quantes setmanes que inclòs l’havíem vist fer exercicis a la banda mentre els seus companys disputaven el partit i tot semblava que anava per bon camí per pogué tornar a entrar a les convocatòries, s’ha tornat a trencar i haurà de passar pel quiròfan, motiu pel qual, la temporada malauradament ja se li ha acabat... El proper 25 serà intervingut del genoll.

Des de Sentiment Perico volem transmetre a l’Albert, ànims i molta paciència i desitjar-li la més ràpida i segura recuperació.  


 
Fotos d'arxiu. Les de la segona indumentària son del darrer encontre de la passada temporada disputat a Vilassar de Mar. 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M