dijous, 17 de gener del 2013

EL FEMENÍ "C" RECUPERA EL PRIMER LLOC
AMB SUFICIENT SOLVÈNCIA (8-0)

RCD Espanyol Femení “C”: 8 – FC Sant Cugat Esport: 0


Golejada per tornar a ser primeres.

Després de no menys de tres ajornaments per diversos motius (pluja en el seu dia, no presentació del Sant Cugat l’1 de novembre al·legant que moltes jugadores treballaven i altre data que també va ser ajornada), finalment s’ha jugat el partit que a més li servia en cas de triomf, per recuperar el liderat el quadre de Xavi Cereijo després de l’ensopegada de diumenge a Calldetenes davant l’At. Riudeperes.

Un Sant Cugat que ja havia sortit del pou i en franca millora a la classificació –respecte a les altres dades en que s’havia de jugar el partit, que ocupava les darreres posicions – no ha pogut aguantar ni vint minuts a les espanyolistes; temps suficient per que les locals anotessin els dos primers gols i encarrilessin un triomf merescut i ben ampli.

Ari Forment, del Femení “B” que inclós havia fet la pretemporada amb el primer equip, junt també a Carla Borrás, han pres part en el partit. La davantera centre en l’onze titular mentre que Carla ho ha fet en el segon temps. Cinc dels vuit gols han dut la seves signatures.

Als onze minuts Ari ha obert el marcador després d’aprofitar una ràpida jugada en la que ha definit perfectament amb un xut creuat a mitja alçada.  Georgina, des dels onze metres, amb un llançament de penal en que ha sigut castigat el quadre vermell-i-negre, ha fet el segon amb un tir ajustat a l’esquerra de la porteria vallesana. Amb aquest marcador en 18 minuts de joc, les de Xavi Cereijo s’asseguraven pràcticament el triomf doncs el Sant Cugat tan sols ha tingut una clara ocasió de gol  en tot el partit i ha sigut al minut 24’ quan la davantera de l’equip vallesà ha rebut dins l’àrea i ha provat de superar a la meta Paula, però aquesta ha aturat molt bé.

Laura Casanovas ha fet el tercer abans de la mitja hora de joc. S’ha escapat per la dreta i abans d’arribar a la línia de fons ha enviat una centrada xut amb efecte que colpejant a la creueta per la part interior, s’ha allotjat a l’escaire dreta. Un molt bonic gol.  Ja no hi haurien més gols en el primer temps, però si forces ocasions clares de merèixer-ho ser, per part de les blanc-i-blaves.

En una acció en la que Laura li ha robat la cartera a la defensora vallesana, li ha cedit en profunditat per la incorporació d’Ari que no rematant de primera, ha donat temps a la portera visitant que s’ha llençat evitant el gol i produint-se una topada de la que sortosament s’han pogut recuperar ambdues jugadores.  Més clara encara l’ocasió que ha disposat l’Esther Sánchez dins l’àrea, rematant amb intenció a mitja alçada, però la portera del Sant Cugat ha fet l’aturada de la nit enviant a còrner amb una gran intervenció a la seva esquerra.

Els darrers minuts del primer temps han dut més ocasions de gol de les locals: Una bona jugada ben trenada entre Laura, Esther, ha acabat amb xut d’Ari a mig metre del pal esquer. Una molt bona acció d’Anna Pascual amb passada per Ari Forment, mereixia millor resolució que el xut molt mal dirigit de la 9 espanyolista. Les dues darreres jugades (43’), una escapada d’Ari per la dreta ha acabat amb el xut al ninot en l’u contra u davant la porter vallesana quan seguint la jugada i en posició totalment correcta Esther es trobava tota sola i només tenia que haver tocat l’esfèrica si se l’hagués  passat l’Ari... Finalment al minut 44’, Esther ha efectuat una bona jugada amb retall inclòs, centre i Sonia remata tocant lo just una defensora i marxant-se la bola a còrner.

En el segon temps només centrar als pocs instants, Laura Casanova ha elevat la diferència a quatre gols.  Amb aquest marcador, l’Espanyol ha aixecat clarament el peu de l’accelerador durant forces minuts, amb igual domini però amb molta menys profunditat.

No obstant ha tingut també una bona opció en un contracop a càrrec de Laura, retallant la sortida de la porter visitant que ha tocat lo just amb la mà per evitar el gol i la pilota sense amo ni senyor s’ha passejat arribant abans que Esther, una defensora.

Després de molts minuts sense cap jugada destacable (només un xut al travesser però ja estava invalidada per situació antireglamentària de la jugadora espanyolista), ha sigut Carla Borrás amb un gran tret a l’escaire des de fora de l’àrea, qui ha tornat a obrir de nou la ratxa golejadora de les locals.    

Amb 5-0 faltant menys de deu minuts, l’Espanyol no ha tingut pietat del rival i ha fet de nou Carla Borrás el seu segon gol (sisè de l’equip) en finalitzar amb gran classe una jugada en la que ha pivotat sobre si mateixa després de rebre una bona bola, i encarant a la portera, l’ha batut amb una bona definició. Les visitants només han disposat d'una oportunitat, en el llançament d’un lliure directe, que botant a la gespa, l’esfèrica ha perdut força i ha acabat a les mans de Paula.

Els dos darrers gols han sigut anotats per Ari Forment que s‘ha tret l’espina de les errades en el darrer tram del primer temps. Ha aconseguit el hat-trick primer en rebre una bona assistència d’Anna Pascual, i dins l’àrea  s’ha girat i ha batut a la meta del Sant Cugat. I finalment, en rebre una passada en profunditat de Carla Borrás, en l’u contra u, aquest cop no ha perdonat i ha afusellat a la portera vallesana. No hi havia temps per més, doncs en bon criteri el senyor Marcos López que ha fet un bon arbitratge (tret d’alguns fora de jocs rigorosos a càrrec dels seus auxiliars), ha decidit no afegir-ne ni un instant més als noranta reglamentaris i xiular el final del partit.   



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula Canals; Aida, Marta, Georgina, Tània; Anna Pascual, Eule; Sonia, Laura, Esther; i Ari Forment.
Substitucions: Chari per Tània, Carla Borrás per Sonia, Nerea Gómez per Ari Forment, Eva per Eule, m. 46; Sonia per Marta, m. 63;  Ari Forment per Laura, m. 70.

FC Sant Cugat E:  Yaiza Carreras, Aleria García, Pauña Gómez, Eulàlia Triadu, Alexandra Palencia, Lidia Rubio, Loreno Arnalot, María Colmenero, Marta Sagol, Clara Masana i Vanesa Merlo.
Suplents: Beatríz Jiménez, Ane Izaguirre, Carla Sánchez, Andrea Vicedo, María Gómez, Adriana Marine i María Soria.

Àrbitre: Marcos López Jiménez, assistit en bandes per Eduardo Morales Gauchia i Gerard Sanromà Trabal. Cartolina groga a la visitant Paula Gómez, m. 80.

Gols: 1-0: Ari Forment, m. 11; 2-0: Georgina (pen). m.18; 3-0: Laura, m. 27; 4-0: Laura, m. 46; 5-0: Carla Borrás, m. 79; 6-0: Carla Borrás, m. 82; 7-0: Ari Forment, m. 85; 8-0: Ari Forment, m. 87.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 2 del campionat de lliga de la categoria Preferent Femenina, disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, avui dimecres a la nit. Temperatura baixant a mida que el partit s’ha anat desenvolupant, ambient fred i amb algunes ràfegues de vent força molest. En família, absència total de públic degut a la data i horari; només els pocs familiars que han anat a recolzar a les jugadores.    




CATEGORIA PREFERENT FEMENINA.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "C"
351411214215
2
C.E. EUROPA
341411125615
3
S.E. AEM
27148333319
4
C.F. IGUALADA
26148244416
5
U.E. ATLÈTIC PRAT
23146533426
6
C.F. At. RIUDEPERES
23147252534
7
ESCOLA ESP. GUINEUETA C.F.
22146443122
8
C.F. SANTPEDOR
22147163226
9
C. BELLAVISTA MILAN
22147163843
10
C.F. PARDINYES
18145363534
11
P. BLANC I BLAVA LA ROCA
16145182534
12
F.C. SANT CUGAT ESPORT
15144373141
13
CF. PARROQUIAL STA. EUGENIA
14143562835
14
U.D. SANT QUIRZE BESORA
13144192031
15
FUND. ESP. ATL. VILAFRANCA
51412112451
16
A.E. LA SALLE PREMIÀ
31410131571


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu ho has dit, en família i amb la teva agradable companyia. Va ser un plaer conversar amb tu. Moltes gràcies per aquestes cròniques tant treballades i per el teu incondicional recolzament cap a les nostres noies. Anastasia (mare de l'Anna Pascual)

Josep Maria ha dit...

Gràcies a vosaltres per l'ajut a l'hora de facilitar-me la tasca!.
Salutacions!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M