dimecres, 6 de març del 2013

L'ALEVÍ "A" GUANYA A DOMICILI, DISSABTE I AHIR DIMARTS.

Doble victòria a domicili, de l’Aleví “A”:

El passat matí de dissabte al Clot de la Mel, l’Aleví “A” es va imposar 2-4 patint més del previst davant l’Aleví “B” de la Damm, mentre que ahir va passar com un cicló pel camp del Junior derrotant a l’equip de Sant Cugat 0-8, en partit passat per aigua,  ajornat el passat 23 de febrer a causa de la neva caiguda a Catalunya i que arribà a comarques i pobles propers al litoral, i que obligà a suspendre el partit de la 19na. jornada doncs Sant Cugat lògicament no fou cap excepció i també la neu estigué present emblanquint el terreny de joc.

Tot continua igual al capdavant de la classificació. Empat entre Barcelona i Espanyol tot esperant el derbi decisiu que es disputarà en territori culer i que dictaminarà qui s’emportarà el títol d’aquest grup primer de Primera Divisió Aleví; mentre, el conjunt blaugrana és líder per millor gol-average general. Sense anar més lluny en el darrer partit conscient del tema, en va aconseguir marcar 14...

CF Damm B: 2 – RCD Espanyol Aleví “A”: 4

Partit que a priori podia semblar més fàcil davant el B de la Damm CF, però que obligà als espanyolistes a emprar-se a fons. S’avançà l’equip de Xavi Corominas en marcar a boca de canó Joel Toledo en una acció per banda esquerra acabada amb una centrada profunda que el set espanyolista molt oportú envià al fons de la porteria.

Però abans de la finalització del primer període, el conjunt cerveser empatà el partit donant la sorpresa. Amadou, en el segon quart, tornà a col·locar per davant al conjunt perico quan rematar de primera en rebre després d’una paret per banda dreta amb centrada d’un company guanyant línia de fons.

En el tercer quart, l’Espanyol va encarrilar l’encontre amb un tercer gol en llençar una falta Adri comesa sobre la seva pròpia persona al travesser; el rebuig de la fusta el recull Joan que afusella a boca de canó al porter cerveser. Altre cop reduir diferències el quadre local, per finalment establir el que seria resultat final el mig Dani. Fou a quatre minuts del final del partit en rebre una passada enrera d’Arnau després que aquest es marxés de dos adversaris fent jugada d’extrem per la banda dreta guanyant línia de fons.

CF Damm: Joan García, Pau Cabezas, Víctor Sanchís, Daniel Jodar, Marcos Garrido, Mika Marmol, i Jonathan Gerbolés.
També: Daniel Morillas, Rubén Sánchez i Marti Mateu.

RCD Espanyol: Alejandro; Sergi Benítez, Joan Refusta, Soto; Dani; Adri i Joel Toledo.
També: Julen, Arnau, Joel Bañuls, Pol, Ángel (p.s.), Kilian i Amadou.

Àrbitre: Javier Chale Sabat. Sense amonestacions.

Gols: 0-1: Joel Toledo, m. 2; 1-1: Marcos Garrido, m. 14; 1-2: Amadou, m. 20; 1-3: Joan Refusta, m. 42; 2-3: Víctor Sanchís, m. 48; 2-4: Dani, m. 56.

Incidències: Encontre corresponent a la 20na. jornada de lliga disputat el matí del passat dissabte al Mpal. Clot de la Mel de Barcelona.

Junior CF: 0 – RCD Espanyol Aleví “A”: 8

Junior CF: Marc Bboix, Oriol Faus, Lucas Carreter, Arnau Ventura, Pau Víctor, Nicolás Van-Rion, i Daniel Gonzálbez.
També: Maurizio Pochettino, Ernest López i Marc Lloangarriu.

RCD Espanyol: Ángel; Arnau, Julen, Joel Bañuls; Pol, Adri; i Kilian.
També: Alejandro (p.s.), Sergi Benítez, Joan Refusta, Soto, Dani, Joel Toledo i Maxím.

Àrbitre: Sergi Calzada Gall. Sense amonestacions.

Gols: 0-1: Daniel Gonzálbez (pròpia porta), m.4; 0-2: Julen, m. 8; 0-3: Joel Bañuls, m. 14; 0-4: Sergi Benítez (pen.), m. 21; 0-5: Maxím, m. 25; 0-6: Joel Toledo, m. 29; 0-7: Adri, m. 41; 0-8: Maxím, m. 59.

Incidències: Encontre disputat ahir vespre (19:00h.) al camp de futbol del Junior CF a Sant Cugat del Vallès. Aquest encontre era corresponent a la 19na. jornada de lliga al grup primer de 1a. Divisió Aleví, ajornat el passat 23 de febrer a causa de la nevada caiguda a tot el Vallès i demés comarques catalanes. En les files del conjunt vallesà, Maurizio Pochettino Grippaldi, fill de l’anterior tècnic del primer equip espanyolista

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  1er.