dijous, 7 de març del 2013

PRESENTACIÓ DEL FUTBOL BASE I FEMENINS







Amb exquisida puntualitat, ha donat començament a les 19:00 hores a l’estadi del RCD Espanyol a Cornellà – El Prat, la presentació oficial del futbol base i femenins del RCD Espanyol. Per segon any consecutiu, l’estadi blanc-i-blau ha sigut l’escenari escollit per aquest esdeveniment, que ha tingut lloc bastant fora de les dates habituals com és el mes de març. No fa falta imaginar-ne els veritables motius per aquest endarreriment amb totes les vicissituds viscudes i patides al llarg de l’exercici a Can Perico i del que el futbol base ha sigut també indirectament trist protagonista.

Ara, amb els nous rectors del futbol base, l’Espanyol ha presentat avui a tots els equips sota la Presidència de Joan Collet, acompanyat de tots el seus consellers (i adjunta a la Presidència), i del Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, Antonio Martínez Flor, primer tinent alcalde de Cornellà, Francesc Folguera, directiu de la Federació Catalana de Futbol, Xavier Amador, director de l'àrea d'esports de l'ajuntament de Barcelona, i Daniel Laga, coordinador d'esports de la Diputació de Barcelona.

L’acte s’ha iniciat quan a l’hora prevista han sonat les notes del Himne oficial del RCD Espanyol i han anat sortint tots els equips femenins i masculins: Femení B, C, Juvenil-Cadet, Cadet-Infantil, Infantil A, B, i les més petites l’Aleví-Benjamí. Després ha sigut el torn dels equips masculins del futbol base, sortint en primer lloc el conjunt Juvenil A, Juvenil B, Cadet A i B, Infantil A i B, Aleví A i B, Benjamí A i B i Prebenjamí. 

Finalment, han fet aparició el Femení “A” i l’Espanyol “B” ocupant els llocs d’honor en el terreny de joc com els dos principals equips de la Dani Jarque. Després ha tingut lloc el torn de parlaments, iniciant els mateixos el President Joan Collet, Jordi Lardín com a Coordinador del futbol base i finalment Ivan Tibau com a màxim responsable de l’Esport a Catalunya.  

Moment emotiu quan dos delegats (tal com va anunciar Sentiment Perico en la crònica del passat encontre del Cadet  A), que finalitzen les seves dilatades trajectòries al RCD Espanyol. Salvador Bayona (anys al femení i les darreres temporades al futbol base) i José Yeste. Ambdós han recollit una placa acreditativa de la seva trajectòria espanyolista  i han rebut l’aplaudiment dels presents a l’Estadi.        

L’esdeveniment ha finalitzat amb les fotografies oficials de totes les plantilles, immortalitzades pels mitjans gràfics presents.       
        






















2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola; Gran Josep Ma.ets un sol, encara que plogui o estigui nubol. No espera menys que veure d'aprop les fotos dels nous valors del RCDE.
Com diu la dita, mai me anirè a dormir, sense saber alguna cosa més de l'Espanyol.
Una abraçda.
Figot47

Josep Maria ha dit...

Gràcies sr. Figot47!
Salutacions!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M