dimarts, 11 de febrer del 2014

AGENDA SOCIAL

GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA.

Futbol Base.

Ens complau informar que tres dels nostres equips de futbol base, s’han proclamat Campions d’Hivern, ja que han estat líders, dels seus respectius grups, en acabar la primera volta del Campionat de Lliga.

El nostre Juvenil “A” i Aleví “A”, s’han proclamat Campions d’Hivern aquest cap de setmana, mentre que el nostre Pre-Benjamí “A” fa dos caps de setmana que ho va fer


PENYA BLANC BLAVA DE TORDERA

II Aniversari

El proper dia 21 de febrer celebrarem el sopar corresponent al segon aniversari de la Penya Blanc i Blava de Tordera.

Com ja ve essent costum farem l’ESPECIAL SOPAR PICA-PICA on no hi falta de res i com no, el Pastís d’Aniversari.

Tothom qui estigui interessat en passar la vetllada amb nosaltres cal que compri els tiquets amb antelació i sobretot abans del dia 18 de febrer.

Els trobareu al Cafè ATENEU C. De l’Amistat, 14 o bé trucant al 606 040 881. Us hi esperem!!!


PENYA 9 BARRIS

Calçotada Perica

Benvolguts socis, com cada any tornem a organitzar la calçotada de la nostra penya, diumenge dia 23 de febrer, que sempre ha estat un dels actes que més èxit té entre els nostres socis i amics pericos .

Aquest any com a novetat i davant els problemes organitzatius dels horaris hem decidit fer-ho al restaurant Can Joanet, carrer Tajo n º 6, això si, a un preu molt competitiu perquè tothom pugui assistir .

MENU
- Calçots il·limitats
- Graellada de carn amb xoriço , morcilla i botifarra
- postres
- Pa , vi i aigua
- cafè

Hi haurà menú infantil amb infantil 2 primers i 2 segons a escollir (macarrons, pollastre etc...)  El preu serà de:
- Menu calçotada ) 23 euros socis de la penya 25 per als no socis
- Menu infantil 10 euros

Els telèfons per reservar són Lluís Garre (matins) telf 645924102 JR Serrano (tardas) telf 630135613 també a través del mail de la penya en pe9barris@gmail.com

Podeu consultar el lloc web en aquest enllaç, està molt a prop del metro de Horta i de la penya. Ja podeu anar reservant !...  Calçots i Força Espanyol! Us Esperem!


PERICOS MOTEROS

Calçotada Perica

El proper diumenge 23 de febrer, la Penya Pericos Moteros organitzarà la seva XVI Sortida, amb destinació a la localitat tarragonina de Bellvei per realitzar la ja clàssica Calçotada Perica al Restaurant Olímpic  d’aquesta vil·la del Baix Penedès.

Després de l’èxit de la celebració del sopar de cloenda del seu 5è aniversari, aquesta "atípica" penya espanyolista reprèn les seves activitats habituals, amb aquest dinar de germanor a aquest restaurant regentat per tota una reconeguda família de pericos com són la família Potas-Venturas.

El preu del dinar és de 25€ els adults i de 10€ l’infantil. L’hora de sortida serà a les 11:30 h. i la del dinar, a partir de les 13:00 h.

Els interessats en assistir a aquesta sortida i calçotada perico-motera, poden posar-se en contacte amb ells al seu mail: 
pericosmoteros@yahoo.es o als telèfons 692039718.

PERICOS MOTEROS
http://www.pericosmoteros.es/
pericosmoteros@yahoo.es

  
PENYA BLANC BLAVA DE SANTS-HOSTAFRANCS

III Aniversari

El próximo 28 de febrero a las 20,45 h, queremos celebrar nuestro lll aniversario en nuestro local bar Planas, calle Eusebio Planas, 18.

Consistira en una merienda cena (lunch) amplísimo, y con cava sin ninguna discrepcion.

En el transcurso de la misma se entregara el premio anual de nuestra penya al programa PERICOSONLINE.

Rogamos confirmación a Jose M Morte Tel. 685.99.34.98ª
Precio no socios:  15 euros
Precio socios penya:  12 euros


PERICOS DE SANT SADURNÍ D'ANOIA

III Aniversari

El proper 28 de febrer fem el sopar del tercer aniversari de la penya, al Bar Aroka, a les 21:30 h. Els preus son els següents: Socis/es: 20 euros; no socis/es: 25 euros.


PENYA BLANC BLAVA DE MONTCADA I REIXAC

40è. Aniversari

La Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac celebrarà amb un sopar el dissabte 5 d'abril a les 21 hores al Restaurant Can Piqué de Montcada i Reixac, com a commemoració del 40è aniversari de la penya. Properament ampliarem la informació, respecte de menús i preus.

Podeu reservar ja el 5 d'abril a les vostres agendes!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M