dimecres, 12 de març del 2014

ALEVÍ "A":
CARA DAVANT CORNELLÀ "B"; CREU CONTRA LA DAMM










RCD Espanyol Aleví “A”: 8 – UD Cornellà “B”: 0

Desigualat encontre entre l’Aleví A espanyolista i l’Aleví “B“ de la UD Cornellà, disputat el passat dissabte a la C.E. Dani Jarque.

Les coses ja no li podien començar pitjor als del Baix Llobregat en aquest partit. Abans del primer minut, Ignacio en l’intent de refusar, li va anar ben poc introduir-se l’esfèrica en la seva pròpia porta, doncs se la va trobar amb molta fortuna el meta Jorge.  No trigà ni tres minuts l’equip espanyolista en avançar-se en el marcador amb un llançament des de banda dreta ben llunyà a càrrec del lateral Lucas, que bombejat, acabà entrant per  l’escaire.

Tot i que el marcador no es mogué més en el primer quart, les ocasions locals sovintejaren una i altre vegada. Un centre de Lucas fou rematat de cap per Jordi, alt. Un bon llançament llunyà del central Oscar, fou rebutjat pel porter. En un contracop, Jordi retalla al darrer defensor, però erra el menys complicat com era batre al porter en xutar per sobre el travesser.  El propi davanter centre espanyolista rematà creuat posteriorment sortint l’esfèrica a un pam del pal dret. Rubén tindria la darrera però va fer un misto en el seu primer remat, i en el segon intent la bola refusada a còrner es marxà ajustada al pal dret. El Cornellà tan sols tingué una opció en un servei de cantonada molt tancat que rebutja de punys Iker, amb embolic posterior dins l’àrea ben resolt.

Avisà en el segon període l’Espanyol amb un còrner llençat per Lucas que rematà Agus, salvant un defensor sota pals, i acabant a còrner el posterior remat. Seria als quatre minuts quan Agus marcaria el segon d’un bon xut llunyà. En aquest segon quart s’ anivellaria un xic el joc tot i que el Cornellà tan sols arribaria amb un remat creuat fora en el darrer minut. Els espanyolistes van pogué ampliar el marcador amb una bona oportunitat a càrrec de Nico, que forçat remata per sobre i un xut creuat ajustat de Dereck.

En el tercer quart, l’Espanyol trencaria el partit. Ja al primer minut entre Jordi i Rubén tingueren el gol, salvant el tercer el meta en l’u contra u. Aquest arribaria al minut i mig de la represa, quan Rubén culmina una jugada amb un remat creuat a boca de canó. Molt bona triangulació entre Gerard, Rubén i Jordi, qui finalment tot sol remata creuat sortint la bola a la dreta. El quart fou obra per fi de Jordi – que ho havia intentat al llarg de tota l’estona sense fortuna –, quan un centre d’Eric molt bo, el remata de cap al fons de la porteria.

El propi Jordi habilità per Gerard dins l’àrea, però triga el menut migcampista en rematà buscant forat, i després d’un retall, el seu xut l’atura el porter.  A dos del final del quart, bona penetració de Gerard assistint a Jordi qui remata a trencar, i el meta de Cornellà es llueix evitant el gol. Circumstància aquesta que no pot evitar en el darrer minut, quan una paret entre Lucas i Rubén, acaba afusellant el primer a boca de canó tot i tocar l’esfèrica el meta cornellanenc.

En el darrer quart, xut d’Aitor que se li escapa al porter i aquest es fa amb la bola rectificant, sense que ens quedés clar si aquesta havia traspassat o no la línia de gol; el col·legiat –sense jutges auxiliars- no ho considerà així. Nico fa el sisè en el tram final de partit en rematar de primera dins l’àrea una centrada d’Agus.  El propi Agus estavellaria el seu remat uns moments després, al travesser.

Els dos darrers gols arribarien en els dos darrers minuts de partit. Rubén assisteix a Nico que engalta un remat que entra per l’esquerra. I el darrer, el que tancà el compte golejador dels de Xavi Corominas, fou obra d’Agus en el darrer sospir del partit.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Iker; Lucas, Oscar, Eric; Gerard, Rubén; i Jordi
2n. quart: Iker; Lucas, Joel, Dereck; Aitor, Nico; i Agus
3r quart: Darwin; Lucas, Oscar, Eric; Gerard, Rubén; i Agus
4rt quart: Darwin; Rubén; Joel, Dereck; Aitor, Nico; i Agus  

UD Cornellà: Jorge Ibáñez, Jonathan Peñalver, Ignacio Navarro, Marc Espinosa, Josep Lluis, Alejandro Pereira i Marc Gris.
També: Víctor Gragera (p.s.), Izan Maldonado, Dvid Llorente i Marc Proca.

Àrbitre: Rubén Serra Sanz, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Lucas, m. 3; 2-0: Agus, m. 19; 3-0: Rubén, m. 32; 4-0: Jordi, m. 35; 5-0: Lucas, m.44; 6-0: Nico, m. 53; 7-0: Nico, m. 58; 8-0: Agus, m.60.

Incidències: Encontre corresponent a la 21èna. jornada del campionat de lliga del grup 2n. de Preferent Aleví, disputat el migdia del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat, temperatura plenament primaveral.  


C.F. Damm: 2 – RCD Espanyol Aleví “A”: 1

Es complica el subcampionat.

Duel per la segona plaça que s’ha resolt satisfactòriament pels interessos de la Damm. El conjunt cerveser rebia la visita dels espanyolistes amb dos punts d’avantatge a la classificació i amb el record del 3-0 del partit de la primera volta. Aquest partit es disputà ahir al vespre degut a que el conjunt espanyolista es trobarà immers en la disputa del torneig “Fallas Burriana” que es celebra a aquesta localitat de la Plana Baixa.

Els de Xavi Corominas es van avançar en la primera part (2n quart) gràcies a un gol d’Eric. Però l’equip espanyolista no ha sabut mantenir el marcador (tal com li va passar a la Gamper quan tenia el liderat al seu abast) i ha vist com el conjunt local li donava la volta en el darrer quart amb dos gols que capgiraven el marcador, el del triomf aconseguit per l’exdavanter de l’Aleví B espanyolista de la passada temporada, Aye Diop.

Amb aquesta derrota se li complica al quadre perico inclòs la segona posició, que queda ja a 5 punts. A més, la UE Sant Andreu si guanya dissabte a Badalona, es pot llençar també  a sobre dels pericos a la classificació, igualant amb ells en punts.  


Fitxa tècnica:
CF Damm: Artur Coma, Joan A. Calvo, Daniel Merchán, Hugo Ramírez, Mario Lozano, Marc López i Aye Diop.
També: Xavi Ribas, Oriol Alsina i Eric Iglesias.

RCD Espanyol: Darwin; Lucas, Joel, Dereck; Aitor, Rubén; i Jordi
També: Oscar, Gerard, Agus, Eric, Iker (p.s.) i Nicolás.

Àrbitre: Marc Prats Aznar de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues al local Hugo Ramírez, m. 13 i al visitant Dereck, m. 44.

Gols: 0-1: Eric, m. 19; 1-1: Eric Iglesias, m. 47; 2-1: Aye Diop, m. 53.

Incidències: Encontre avançat corresponent a la 22èna. jornada del campionat de lliga del grup 2n. de Preferent Aleví, disputat ahir dimarts al Mpal. Nou Taxonera de la Vall d’Hebrón, Barcelona. En les files del quadre cervecer varis exjugadors que van militar al futbol base espanyolista: Artur Coma Ribes, Joan Antoni Calvo de la Torre i Aye Diop.


CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA "B"
60 21200110420
2
DAMM C.F.
54 2217327435
3
R.C.D. ESPANYOL
49 2216158626
4
U.E. SANT ANDREU
46 21144362 36
5
E.C. GRANOLLERS
35 2111286247
6
U.E. MOLLET C.F.
28 219 1114867
7
U.D. CORNELLÀ "B"
26 2182115068
8
F.C. CERDANYOLA VALLÈS F.C.
26 2182115555
9
CENTRO EUROPEO TECNOFUTBOL
26 218 2115967
10
C.D. SANT GABRIEL
25 218112 39 53
11
C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ
24 2173 11 35 43
12
FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA
24 217 3114365
13
C.E. L'HOSPITALET "B"
20 216 2134782
14
C.F. BADALONA
18 2160154571
15
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
18 21 60 15 37 81
16
C.E. MERCANTIL
15 215 0163262





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M