dijous, 13 de març del 2014

L'INFANTIL FEMENÍ DONA UN PAS GAIREBÉ DEFINITIU
PER ADJUDICAR-SE LA SEGONA PLAÇA

CE Sant Gabriel: 2- RCD Espanyol Infantil Femení: 3

Un gol d’Aida a manca de tres minuts pel final del partit, donà el triomf al conjunt infantil A femení espanyolista (amb denominació federativa de “B”), en el lluitat i intens derbi de Sant Adrià del Besós.  Aquesta victòria al marge de la segona posició en joc, pot donar la classificació per disputar el campionat de Catalunya d’aquesta categoria Infantil-Aleví Femenina.

En un partit ple d’alternatives, el quadre perico s’avançà en el marcador en el primer període amb dos gols. Reaccionà i remuntà el conjunt de l’altre cantó del Besós, i es marxaren ambdues formacions al descans amb l’empat a dos gols com a resultat imperant.  Després d’un tercer quart sense gols, quan semblava que l’empat anava ser el resultat definitiu, l’Espanyol anotà el gol del triomf en el minut 69.

El calendari que resta és el següent: L’equip dirigit per l’Alex Moreno i Kennet Sánchez   s’ha d’enfrontar al cuer UE Sant Andreu “B” a la Dani Jarque (diumenge a les 10:00h.), s’ha de desplaçar a Matadepera per jugar davant el penúltim també en zona de descens, i finalitzarà davant el Cambrils a la Ciutat Esportiva.

Per tant, ha de jugar l’equip espanyolista amb els tres darrers classificats. Per contra, el Sant Gabriel ha de rebre al líder FC Barcelona, jugar al camp del Sant Andreu B i rebre al Matadepera; això al marge del que es decideixi fer amb el partit de la 5èna. jornada davant Vilafranca (amb impugnació vilafranquina per errada arbitral després d’una expulsió).

Es classifiquen pel campionat de Catalunya els tres campions dels tres grups, així com també  el millor segon d’aquests tres grups de la Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina. Per tant l’equip perico haurà de sumar els 9 punts en joc, per ser el millor segon.

CE Sant Gabriel: Laia Guilabert, Aina Blanch, Cristina Cámara,  Paula López, María Benedicto, Laura Galcerán i Rita Guixa.
També: Cora Pérez (p.s.), Gemma Jarque, Ariadna Lara, Alba Trujillo i Nuria Marín.

RCD Espanyol: Lucía Álvarez, Carla Huatay, Andrea Ferrer, María Molina, Carla Sánchez, Julia Manrique i Naira López.
També: Judith González (p.s.), Blanca Osorio, Neus Bravo, Míriam Jiménez, Aida Ilas,  Sandra Sánchez i Claudia María.

Àrbitre: Daniel Guirao Cesáreo, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Carla Sánchez, m. 2; 0-2: Carla Sánchez, m. 11; 1-2: Laura Galcerán, m 25; 2-2: Ariadna Lara, m. 32; 2-3: Aida Illas, m. 69.

Incidències: Encontre corresponent a la 19èna. jornada del campionat de lliga del grup 1er. de  Primera Divisió Infantil-Aleví, disputat el matí del passat dissabte a l’Estadi Mpal. José Luis Ruíz Casado de Sant Adrià del Besós.

CLASSIFICACIÓ 1a. DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM., GRUP 1er.