dimarts, 16 de desembre del 2014

EL PROPER 2 DE GENER,
II EDICIÓ DE "PEQUE-PERIODISTES PERICOS"

El proper 2 de gener,  a les 17:00h. tindrà lloc al Power8 Stadium, la segona edició de “Peque-Periodistes Pericos” de “Llobregat Blanc i Blau” (Radio Despí). Serà a l’auditorium de l’estadi (sala de premsa) tal com es va dur a terme l’anterior edició que tot i ser la primera, fou un autèntic èxit.

Tots aquells pericos entre 8 i 15 anys que hi vulguin participar-hi, veure com es fa el programa, en definitiva que vulguin ser protagonistes una tarda  entrevistant als seus ídols poden fer-ho enviant les seves dades a


indicant nom i cognoms, edat, telèfon de contacte i la població on viuen. Les places es limiten a l’aforament de l’indret.

Tant aviat com sigui definitives la relació dels protagonistes que hi participen (jugador del primer equip i personatges del RCDE) es comunicarà oportunament.   

Recordem que la passada edició va participar-hi el jugador del primer equip Abraham, i els exjugadors  Iñaki Pérez de Arrilucea (a més, en qualitat de conseller en aquells moments), Tommy N’Kono i Paco Palencia.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M