dimecres, 17 de desembre del 2014

SEGUEIX EL CADET "B" IMPARABLE: 3-0

RCD Espanyol Cadet “B”: 3 – FC Santboià: 0

Nova victòria de l’equip entrenat per Sergio Espejo, la que aconseguí dissabte passat davant el penúltim classificat del grup quart de Preferent Cadet. L’equip espanyolista s’ha adjudicat tots els punts en joc i supera en tres punts al segon classificat, la Unificació Llefià. Els blanc-i-blaus tenen pendent encara de disputar el seu encontre davant la Fundació CE Júpiter, ajornat en el seu dia pel temporal de pluges que va tenir lloc a Barcelona.

No fou pas un dels millors encontres ni molt menys del conjunt perico, però va saber marcar diferències en el seu moment just davant un conjunt que pràcticament no va existir en atac i que tan sols va defensar-se per evitar encaixar un resultat major.  Als espanyolistes els hi va costar obrir el marcador. No ho va fer fins set minuts abans d’arribar-se al descans. Abans, però, disposà d’un parell d’ocasions com un llançament de Iván que sortí fora a un pam del travesser, o una penetració amb centre molt tancat de Pol que rebutjà un defensor evitant la rematada. En un servei de cantonada, en segona jugada després de varis refusos, Gerard Brossa aconseguí el gol que encarrilava el triomf local.

Abans del descans, altre cop Iván Gil tingué una bona oportunitat en jugada individual finalitzada amb un xut ras ajustat a la dreta.  La única arribada visitant tingué lloc als quatre minuts de la represa amb una arribada culminada amb un xut ras creuat que sortí fora a la dreta del meta espanyolista. Cal citar la recuperació de les seves lesions d’ambdós metes espanyolistes: tant Alejandro Martínez Cárdenas com Aitor Valenzuela Céspedes.

Els locals van pogué augmentar l’avantatge en el marcador en un llançament de falta aturat en dos temps pel porter del Santboià, o en una ocasió de David Álamo qui amb poc angle, remata obligant a emprar-se a fons al porter que pot rebutjar la pilota.  El segon gol acabà arribant en un servei de falta llençat per Ivan que David Álamo remata de cap i tot i tocar l’esfèrica el meta del Santboià i el pal, aquesta acaba entrant dins.

Després d’un bon tret que sortí fregant el travesser de la porteria visitant, l’Espanyol anotaria el definitiu 3-0 quan altre cop David Álamo culminaria un ràpid contracop local,  superant per alt al meta rival,  qui tocà l’esfèrica però elevant-se aquesta acabaria entrant altre cop dins. En els darrers minuts l’àrbitre deixà sense senyalitzar un més que possible penal a David Álamo quan retallava a un defensor dins la lateral de l’àrea de càstig.  La darrera oportunitat fou per Pep qui rematà per sobre de la porteria després d’endur-se una pilota afavorit pel rebot i entrant dins l’àrea.

RCD Espanyol: Alejandro, Bruno, Jordi, Brosa, Genar, Alex Ramos, Pol Tarrida, Iván Gil, Dani, Oscar Coll i David Álamo.
Substitucions: Ferran Vera i Marc Pérez per Alex Ramos i Oscar Coll, m. 41; Sergi Boira per Bruno, m. 51; Pep per Pol Tarrida, m. 51; Sergi Serrano per Dani, m. 56; Alex Ramos per Ivan Gil, m. 64. També: Marc González i Aitor (p.s.)

FC Santboià: Marc Rodríguez, Eric Muñoz, Ángel Guiseris, Gonzalo Gràcia, David Muro, Brayan Estiben, Pablo Martínez, Albert Grau, Youssef Haddan, Gerard Martínez i Ilia López.
Suplents: Izan Mompeán (p.s.), Yeray Fernández, Cristian Guerrero, Marc Ruíz, Alex Cabrera,  Marc García i Mathias Nicolás.

Àrbitre: Sergio García Cobos, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga al visitant Ilia López, m. 53.

Gols: 1-0: Brossa, m. 33; 2-0: David Álamo, m. 52; 3-0: David Álamo, m. 60.

Incidències: Encontre corresponent a la 10èna. jornada del campionat de lliga del grup 4rt. de Preferent Cadet, disputat la tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb il·luminació artificial bona part del mateix.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.