dimecres, 25 de febrer del 2015

GOLEJADA DEL JUVENIL "B" FEMENÍ,
EN UN DESIGUALAT ENCONTRE (8-0)












RCD Espanyol Juvenil “B” Fem: 8 – CD Fontsanta-Fatjó “B”: 0

Còmode victòria del Juvenil B Femení davant un feble Fontsanta-Fatjó que acabà sortint amplament golejat.  El primer temps finalitzà amb un clar 5-0 i encara podia haver sigut força més ample el marcador. Amb aquest triomf l’equip de Kennet Sánchez continua sent tercer seguint de ben a prop als dos líders de la competició (Damm CF i Sant Gabriel B) amb dos punts més que l’equip espanyolista.

Ja al primer minut i mig, la meta visitant Laia va d’haver de tallat un ràpid avanç de les locals en falta fora de l’àrea. Sorprenentment, no va veure cap cartolina tot  i que era una jugada manifesta de gol...    Les ocasions s’anaren succeint una darrera altre: Errada defensiva visitant que permet a Alba endur-se la bola però remata malament creuat fora quan podia haver passat.  A punt d’entrar una pilota mal refusada per la defensa visitant, que rebotant acabà sobre la pròpia porta sortint fora per ben poc. Cal fer constar que el conjunt de Cornellà no existí en atac doncs no disposà de cap ocasió de perill en tot el partit.

Als 10’ Míriam obre el marcador, quan després d’un rebot  amb un xut des de l’esquerra dins l’àrea, afusella a la portera visitant.  Abans del segon gol, l’Espanyol tindria varies ocasions com un ràpid contracop amb  passada d’Aida per Llopis, qui xuta un pèl creuat a l’esquerra. Després d’una passada de Belén per Aida Illas, aquesta es queda tota sola però rematant de primera envià la pilota fora en una gran ocasió.

El 2-0 arribà en un llançament de Míriam que se’l menja la portera del Fontsanta poc afortunada en l’acció al tocar l’esfèrica.  Cristina Garriga amb un xut que acaba rebotant en una defensora i una bona acció individual de Claudia María que no acabà materialitzant al sortir-li el xut alt, foren dues accions clares de gol abans del tercer de les locals. Aquest arribà amb un xut ras d’Aida des de la frontal passada la mitja hora de joc. Tres minuts després una bona pujada i centre d’Andrea Ferrer, Claudia María de vaselina supera a la portera, que torna a tocar l’esfèrica però no el suficient per impedir el gol. A un minut del descans, en una ràpida jugada Cristina Garriga s’anticipa ficant la bota lo just abans hi arribi la portera del Fontsanta; la bola rebotada li torna a caure a la davantera espanyolista que acaba fent pujar el 5-0 al marcador.

En el segon temps (m.5), doble ocasió de María Molina, rebutjant primer la meta Georgina primer, i després sortint la pilota a córner.  La porter suplent del Fontsanta evità que arribés primer Andrea a una bola dividida evitant el sisè. Però aquest arribà en un remat de cap de Garriga, en un centre des de l’esquerra.  El setè gol local fou obra de Blanca Osorio al executar un llançament llunyà bombejat lateral de falta que el fort vent regnant,  acabà enverinant més. 

Va pogué repetir Blanca instants després amb un remat que amb fortuna es trobà la meta cornellanenca. En el tram final del partit, una altre gran ocasió per Aida Illas que no va pogué materialitzar, un xut de la pròpia davantera espanyolista que passà fregant el pal, i una ocasió de Claudia María a la que va respondre amb una bona intervenció la meta rival, força més encertada.  Un xut refusat amb el peu per la meta del Fontsanta i un xut des de la frontal de María Molina a un pam del pal, foren les darreres ocasions abans del darrer gol espanyolista que arribà en el darrer minut. L’autora, Claudia María rebent de Míriam, i marcant amb un remat ajustat a l’esquerra. El resultat doncs, encara quedà curt per la diferència entre ambdós conjunts i pels mèrits d’unes i altres.
           


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Judith González, Carla Sánchez, Cristina Pérez, Naira López, Míriam Jiménez; Carlota Granados, Belén Rivero, Marta Bosch, Marta Llopis; Alba García i Aida Illas.  
Substitucions: Blanca Osorio, María Molina, Andrea Ferrer, Claudia María i Cristina Garriga per Cristina Pérez, Alba García, Carlota Velázquez, Marta Bosch i Belén Rivero, m. 23.
Segon temps: Judith, Blanca Osorio, Cristina Pérez, María Molina, Andrea Ferrer, Alba García, Claudia María, Cristina Garriga, Carlota Granados, Marta Bosch, i Belén Rivero. Substitucions: Naira López, Carla Sánchez, Míriam Jiménez, Aida Illas i Marta Llopis per Blanca Osorio, Alba García, Cristina Garriga, Carlota Granados i Marta Bosch, m. 64.     

CD Fontsanta-Fatjó: Laia Albert, Marina Arenas, Mar García, Paula Domínguez, Montserrat Alsina, Amanda Boonstra, Carla Álvarez, Carlota Entrena, Estela Delgado, Soraya Sánchez i Irene García.
Suplents: Sara Osuna, Silvia González, Maria Aranda, Georgina López (p.s) i Begoña Guerra.

Àrbitre: Gerard Sanromá Trabal, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Míriam Jiménez, m 10; 2-0: Míriam Jiménez, m. 26; 3-0: Aida Illas, m. 32; 4-0: Claudia María, m. 36; 5-0: Cristina Garriga, m. 39; 6-0: Cristina Garriga, m. 56; 7-0: Blanca Osorio, m. 58; 8-0:Claudia Maria, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a la 17èna. jornada del campionat de lliga del grup segon de Segona Divisió Juvenil-Cadet Femenina, disputat el matí del passat diumenge al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Cel seré, matí assolellat, però amb molt fort vent.    


 CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA. GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 C.F. DAMM 41 15 13 2 0 89 8
2 C.D. SANT GABRIEL "B" 41 15 13 2 0 91 11
3 R.C.D. ESPANYOL "B" 39 15 13 0 2 107 10
4 U.D. CIRERA 31 15 9 4 2 62 17
5 U.E. SANT ANDREU 29 14 9 2 3 57 16
6 ASSOC. ESP. SANTA SUSANNA 26 15 8 2 5 39 22
7 F.C. MARTINENC 21 15 7 0 8 50 39
8 C.E. EUROPA "B" 18 15 6 0 9 27 55
9 U.D. MOLINOS 16 15 5 1 9 24 63
10 U.E. VILASSAR MAR 15 15 4 3 8 27 54
11 ARRABAL-CALAF GRAMENET 13 15 4 1 10 29 49
12 U.E. SANTS 9 14 3 0 11 25 66
13 C.D. FONTSANTA-FATJÓ "B" 4 15 1 1 13 17 111
14 FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA  0 15 0 0 15 8 131


1 comentari:

Anònim ha dit...

Claro que fue una goleada..cuando se juega con ventaja con equipos de categoria inferior..cuando se juega con equipos superiores o de su categoria no hacen tantos goles..merecida victoria lo dudo!!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M