dimecres, 25 de febrer del 2015

QUATRE SELECCIONATS EN EL "FUTBOL DRAFT 2015"



El “Futbol Draft 2015” (nominacions de jugadors entre 16-20 anys) d’enguany tan sols han escollit a quatre jugadors de la pedrera espanyolista en un llistat de 132 jugadors (12 escollits per 11 demarcacions diferents). Bastant injustos en la meva modesta apreciació han sigut enguany els tècnics que han valorat i han decidit sobre aquesta selecció...  (Només cal fixar-se com de l’etern rival n’han escollit fins a un total de 13 jugadors, 15 del R. Madrid, 10 del Villarreal CF, 9 de l’ Athletic Club, 8 del Valencia, 7 del Sevilla i  de l’Atlético de Madrid, 6 del Celta de Vigo, etc. )

Els designats son: Pau López com a porter, Rubén Duarte i Aarón Martín, en la demarcació de laterals esquerres i Marc Roca a la de migcentre esquerrà.

En el següent tall el llistat es reduirà a  7 jugadors per posició (un total de 77), fins que en properes rondes s’arribi al quadre d’honor de cada posició. En la passada temporada, Víctor Álvarez va entrar en l’onze de plata, Bárbara també estigué entre les millors del futbol femení, ocupant la demarcació de davantera centre. Enguany es compleix la desena edició d’aquests guardons.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M