dijous, 21 de maig del 2015

VÍCTOR SÁNCHEZ I NÚRIA MENDOZA,
INCANSABLES DE L'ANY.














(Seu social d’ Els Incansables, C/Freser de Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la seus social de la penya Els Incansables, el lliurament dels guardons “Incansables de l’any” que tal com avançava SentimentPerico el passat 17 de novembre, han recaigut en els jugadors del RCD Espanyol, Víctor Sánchez i Núria Mendoza.

A l’acte hi ha estat present ambdós guardonats acompanyats de Jaume Martínez, responsable de les relacions de l’entitat perica amb les penyes, i de la jugadora Bárbara Latorre. Abans de cloure l’acte, també ha fet acte de presència  el conseller del RCD Espanyol,  Enrique Beltrán.

Araceli Pérez, acompanyat dels membres de la seva Junta Directiva,  ha mostrat a tots els presents el trofeu que va rebre la Penya Els Incansables el passat dimarts a la Gala del Perico de l’Any del periòdic “La Grada”, com a distinció concedida per aquest mitjà per complir aquesta ambaixada espanyolista l’any passat el seus cinquanta anys d’existència.

El Secretari José Luis ha fet lliurament a Nuria Mendoza del trofeu, mentre que Víctor Sánchez l’ha rebut de mans de la Presidenta. Després dels parlaments i de les fotos de rigor, el jugador espanyolista ha signat fotografies de l’equip als presents i tant ell com les jugadores espanyolistes s’han fotografiat amb els presents, immortalitzant aquest moment.  Amb un aperitiu i refrigeri on no ha faltat el cava, s’ha posat punt i final als voltants de tres quarts de nou a aquest esdeveniment de caire social.  











S E N T I M E N T P E R I C O . C O M