dissabte, 13 de gener del 2007

EL MÉS DESTACAT D'AQUEST CAP DE SETMANA

Sense oblidar el partit d’aquesta nit a Montjuïc davant l’equip de les ajudes (Federació, lliga, sorteigs, impunitat davant els comitès, arbitratges, alineacions indegudes, i un llarg rosari inacabable de injusticies) a les deu, en el que esperem que per una vegada la sort acabi aliant-se amb nostre equip, no s’acaba el món, ni el futbol amb aquest derbi, per lo que recordarem altres matxs interessants.

Avui destaquem a l’agenda de Sadrià, el partit de nostre Aleví A (segon)davant el tercer classificat el Cornellà a les 14.30 hores a la Ciutat Esportiva.

Interessants partits els que disputaran alguns dels equips del futbol base perico, com a visitants. El filial s’enfrontarà demà a les 17.00 hores al Camp del Centenari, a un Badalona que no ha perdut cap encontre al seu estadi, malgrat que en ha empatat un munt d’ells. Fins a sis ocasions ha acabat en taules els partits a Badalona.
El conjunt entrenat per Francisco López Alfaro, vell conegut del espanyolisme per els seus anys que ens va fer gaudir i meravellar amb el seu futbol, marxa classificat en tretzena posició amb 23 punts, només a tres dels de Joan Francesc Rubi.

El juvenil d’Oscar Perarnau intentarà allargat la seva ratxa triomfal, mentre que un dels més apassionants partits d’aquest cap de setmana es viurà a Granollers, aquest matí a les onze i mitja, on el primer (Espanyol) i segon classificat (els locals), del grup segon de la Preferent Aleví disputaran un encontre vital per fer-se amb el liderat de la categoria.

En atletisme, cal destacar demà el 24è Cross de Vic, el 66è Cross internacional d’Elgoibar, i el dia setze de gener la 24ena cursa “Noche de San Anton”. Desitgem als atletes que porten nostres colors i escut la màxima sort, al temps que em de fer un aclariment i rectificació respecte a la classificació de la Sant Silvestre de BNA del 31-12-06. Les classificacions oficials incloïen als juvenils i als juniors en la mateixa categoria, (els nascuts en 1989), cosa per la qual Ilias Hayk (quart a la classificació tal com vàrem indicar, va ser realment primer de juvenils, ja que els altres tres atletes que van arribar a la meta abans que ell eren en realitat juniors (1989) i no juvenils. El mateix amb Roger González (segon com a juvenil), i Josep Diaz (cinquè). Dit queda, i aprofitaria per demanar que les persones que se’n encarreguen de les informacions a internet s’ho prenguessin en més interès.
Sort i gràcies a l’Associació d’Esports en Blanc i Blau i al senyor Montserrat, els profans en el tema podem aclarir certes aspectes dubtosos.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M